fredag 27 april 2012

Childcare

Fy, säger jag bara. Vi har varit och tittat på olika childcare ställen. Det känns verkligen inte roligt alls att lämna bort Lilja till någon okänd bara tre månader gammal. Japp, det är det man får här i USA, i mammaledighet. Det är ju ingenting. Men tydligen ska jag vara glad för det, för i vissa stater får man ingenting. Gud alltså, vad gör man då egentligen? Vi har sett skräck ställen som jag inte förstår hur någon kan lämna in sina barn till. Inte nog med det, de tar $1250 i avgift per månad.

Igår blev jag dock glatt överraskad. Vi gick in på ett jättetrevligt daycare center. Hope4Kids som är genom en kyrka. Det var rent och fint. Alla barnen verkade jätteglada. De hade en massa personal. Alla barnen var sysselsatta med olika projekt. Inte spädbarnen så klart :). Men detta var det absolut bästa hittills. Nu står jag på deras väntelista. 

Igår kväll kom Leslie förbi för att träffa Lilja en sväng. Det slutade med att hon fick en massa bajs på sig.

Gammal bild på Leslie för jag glömde ta en igår. Lilja är väl runt 1 1/2 vecka gammal här.

Nu ska jag och mamma iväg till doktorn. Hon har varit sjuk i en hel vecka och det ger sig liksom inte. Hoppas hon kan få något för det. Liljas dop är på söndag så hon vill ju vara frisk tills dess. Ha en bra fredag alla. Kramar

5 kommentarer:

  1. Men va faaan - 3 månader!!???!?!? Vad är det för U-land du flyttat till!??! Sjukt... Jag tycker de är väl små även när de börja närma sig ett år...

    SvaraRadera
  2. Jag veeeet. Fasen inte klokt alltså hur sjukt det är här med sådant.

    SvaraRadera
  3. Mamma tackar å hälsar. Och vill säga tack för den fina målningen till mig. Hon säger att hon blir lika paff varenda gång hon får se något som du har gjort :)

    SvaraRadera