onsdag 11 juli 2012

Bikini Tävling

Igår var jag hemma hos Jessica lite efter jobbet för lite peptalk och tips om hur man ska äta rätt osv. Jag har skrivit matdagbok nu i två veckor som jag skickade till Jessica i måndags. Gud så utelämnande det kändes att skicka över en lista på vad man ätit under så pass lång tid. Det första Jessica sa var att jag kan inte äta mina dagliga frukost muffin längre vilket jag var rädd för. Så det slutade jag med idag. 

Det är så konstigt med min vikt alltså. Jag tyckte att jag såg ok ut i söndags och såg fram emot att väga in på jobbet på måndagen. Jag väger mig nämligen en gång i veckan på jobbet, för de har en digital våg där. Det visade sig att jag hade gått upp i vikt :(. Och jag såg också ut som att jag hade plufsat till mig över natten. Väldigt konstigt.

Jessica var med i en bikini tävling för några månader sedan, då hon fick sin kropp i topp form. Bättre än den någonsin varit. Hon vill att jag ska tävla i mars 2013. OMG!

Ska jag haha!!!???

Daaamnnnn!!!

Wooowiiieee vilken rumpa :)

11 kommentarer:

 1. Öh... jag tycker nog inte det är så fint när de ser ut som i tidningen... Blir faktiskt lite rädd... :/ Bruttan under däremot var ju inte så slapphudad! :D Wow vilken pingla! Själv har jag nog för många andra prioriteringar för att nå hela vägen till ett sådant resultat... Men det är klart, en bit på väg hade ju inte skadat någon! :D

  Och matdagbok... ja, det måste kännts lite utlämnande att visa någon annan! Är inte säker på att jag skulle vilja läsa själv ens... ;) Men säkert nyttig! Fast som du vet tycker jag du är vacker som du är!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej alskling :).. tycker ocksa att de i tidningarna kan se lite skrammande ut.. du tycker inte att jag ska strava efter det da? Kan du inte skicka mig din matdagbok efer tva veckor sa far jag se?

   Radera
  2. AHAHAHA! Du skulle må då! Inte troligt. Och kanske framför allt för att jag själv inte vill veta som sagt... :) Men det är ju som vanligt när du hittar på något så slutar det ju med att jag gör som du säger! ;)

   Radera
  3. Mandag: Kladdkaka
   Tisdag: Kladdkaka
   Onsdag: Kladdkaka

   hihihihi

   Radera
  4. :D Ånej gottegris kan hända men inte enformig! Och kladdkakan har jag faktiskt tröttnat lite på... Men det skyller jag på mina kladdkaksfrossande vänner! ;)

   Igår åt vi förresten den über-svenska rätten falukorv och mackaroner. Är inte det nyttigaste man kan äta men det händer faktiskt inte så ofta (jag säger inte att det vi äter istället är nyttigare... ;)) - Men jag tänkte jag kanske kunde spela lite på din hemlängtan! :D

   Radera
  5. Ahhh gud jag tanker pa denna ratten titt som tatt.. en av mina favvisar.. Kan inte tanka att det kan vara for farligt.. bara man inte stoppar i sig mer kalorier an vad man gor av med sa e det ju ok...

   Radera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. girl work on getting some sleep first and then you can worry about the perfect bod. But you look super fab already. ;)

  SvaraRadera
 4. Haha 3 månader och en timme om dagen är allt som krävs! Inte mkt för att komma form :) det klarar du lätt!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mjjaaaa du far det att lata alldeles for latt... kommer ihag med skrack dina standiga sallader haha

   Radera