söndag 5 februari 2012

Hårklippning

Gud sicken dålig uppdatering det är här på bloggen. Jag vill verkligen blogga mer än jag gör, men samtidigt så är jag så slut efter dagen att jag bara crashar och går och lägger mig. Jag hoppas att det ändrar sig och att jag får mer energi. 

Det var verkligen på tiden att jag fick klippt mig. Gud så skönt det känns. Håret blev dock verkligen kort, men det känns väldigt fräscht i alla fall.

Jag och Jessica gick och klippte oss tillsammans, genom en LivingSocial Deal. Jag tror att ni därhemma också har sådana dealer. Det är ju det bästa som finns. Har börjat investera i dessa dealer här och var. Klippningen kostade knappt någonting, plus att man fick en härlig deep conditioner. Han som klippte mig fönade mitt hår, ja alltså jag vet inte hur länge. Det verkade inte klokt. Tog aldrig slut. Sedan förstod jag att han försökte få mitt hår att bli jättestort, vilket jag hatar med min ansiktsform. Tycket inte det såg klokt ut tyvärr så jag tvingade honom att trycka ner det och göra det mindre. 

Här sitter Jessica och blir fin i håret.

Glad :). Jessicas hår blev jättefräscht och fint.

Nytt hår. Där bak ligger Eric och sover fortfarande.

Tycker det ser så mycket fräschare ut

Lite morgontrött kanske

Nu blir det att ibland använda mina kära clip ins. Jag är verkligen inte ny på denna marknaden. Har testat det mesta som har med hårförlänging att göra. Vissa super metoder och vissa hemska metoder. Har ni frågor om hårförlängning fråga på bara.

Så här blev det när jag satte i clip innen. Jag använder inte alla clipsen som man får med köpet till vardags. Bara tre av de sju som det kommer med. I och med att han klippte mitt hår i princip rakt av så är det viktigt att sätta clip innen högra upp på kronan så att det smälter in bättre i ditt egna hår.

4 kommentarer:

 1. Gud, jag ser ju ut som en miff alltsa... hahahaha snygga i haret blev vi dock :)

  SvaraRadera
 2. Ja, det är verkligen dålig uppdatering här! Du får väl gå hem lite tidigare på dagarna då så du orkar med det väsentliga! ;)

  Håret blev jättefint men jag tycker nog han kunde klippt luggen mer... Hahahahaha! ;)

  SvaraRadera
 3. Jessica, verkligen inte haha... jag haret blev superbra.. Kanns sa kort for mig bara, men det ar ju frascht i alla fall..

  Ja, Caroline, jag borde nog ha klippt luggen mer hahaha :).. ska komma ihag det tills nasta gang.

  SvaraRadera
 4. I prefer no extensions! but hey that's just me what do I know?! :)

  SvaraRadera