söndag 30 december 2012

Julfika!

Igår träffade vi många av de gamla godingarna på fika. Hanna hade anordnat knytis där hon bor och hyrt en lokal. Alla hade med sig sina respektive och även de små var där. Det var himla roligt att träffa alla för mig och jag har inte träffat några av barnen ännu så det var en jättehit. Har bara sett kort i och med att jag inte har lyckats vara med på en träff på bra många år nu. Vi fick alls även träffa Emmelies nya tyska kille som var jättetrevlig. Lilja fick även träffa Emelies lilla Elian som var helt underbar. Det skiljer bara två månader på de. Lilja gick rakt fram till Elian och tog hans leksaker. Elian i sin tur tittade lite irriterat efter Lilja varje gång. Åhhh jag måste ta mer kort. Har inget på de små. Emelie, Peter och Elian åkte tidigare så de är tyvärr inte med på bilden.


Idag kommer min kompis Karin och hälsar på oss med sina två barn. Jag har inte träffat hennes lilla Emmy ännu så det ska bli väldigt roligt.

Eric sover hos min bror i natt. Alla ville träffa Eric så han fick gå med Tobias och hans kompisar och festa. Jag har inte mitt svenska körkort som är i Washington D.C. just nu så jag kunde inte hämta honom. Får se hur han mår när han kommer hem.

2 kommentarer: