söndag 15 maj 2016

Anniversary Weekend

I helgen lyckades vi komma iväg för första gången över en natt för vår årsdag då Erics föräldrar satt barnvakt. Detta har aldrig hänt sedan Lilja föddes. Det var jättemysigt men en natt räckte och vi var redo att åka hem till våra små igen.

Vi åkte norrut till Pismo Beach. Vi åt och drack gott och det blev till och med lite fartfyllt då vi drog iväg på en "dune buggy" över Pismos sanddyner i lördags. Det var jättekul! Men väldigt skumpigt, höga ljud, och extrem lukt av bensin. Efter en timma hade jag fått nog.

Eric och jag firar idag 12 år gifta. 12 hela år! Wow, kan inte fatta det själv. Åren flyter på. När vi gifte oss så vet jag inte om så många trodde att det skulle hålla mellan oss då vi var så unga när vi gifte oss men de hade fel :). Jag känner mig väldigt lyckligt lottad att vi faktiskt fann varandra så unga. Vi har liksom fått så mycket tid tillsammans på det sättet. Vi har upplevt så mycket redan, och gått igenom många upp och nedgångar. Men så är det ju i livet och det finns ingen annan jag skulle vilja gå igenom livet med. Nu har vi fått två barn och livet kunde inte vara bättre!

Idag spenderade vi dagen med de små. Vi åkte och åt frukost i Carpinteria och satte oss sedan på stranden medans de plaskade i vattnet.

Hoppas ni har haft en härlig helg.
Hahahaha!

1 kommentar:

  1. Grattis!!! Vilken rolig dag ni haft!!!! Kul å testa nåt nytt!! :)

    SvaraRadera