torsdag 12 maj 2016

Hej Hopp Gummisnopp

Nu var det ett bra tag sedan. Jag hoppas ni alla där ute mår bra och frodas fint i sommarsolen hemma i Svedala. Har ju hört att vädret är helt kanon. Hur kan det växla från snö till högsommar på bara ett par veckor? Så sjukt! 

Här har det rullat på som bara den. Jag kan för det första inte förstå att vi redan är i mitten på maj. Det kan inte min hjärna bearbeta. Vart tog nästan halva året vägen? 

Vi alla mår jättebra. Sedan vi kom hem från Sverige i slutet på januari så har det ju så klart hänt en hel del. Jag tänkte lägga till lite bilder från den sista vistelsen i Sverige. 

Därefter så fyllde Lilja 4 år, kort därefter började Lilja förskolan, vilket var väldigt stort för oss då hon varit hemma med mig så länge nu. Det går dock jättebra och hon trivs. Det var inte det enklaste i början men tack och lov så går det bra nu. Hon går bara två dagar i veckan vilket är lagom just nu. 

Påsken kom och den firade vi ju så klart med bland annat Erics familj och vår lilla Bamseklubb då vi klädde upp de små till påskkärringar hihi. 

Den 30:e april fyllde Sofia 2 år. Så mycket har hänt med den krabaten sedan Sverige. Hon har växt så det knakar, pratar jättemycket och är busigare än hon någonsin har varit ;). Vi har haft det ganska jobbigt med nattningarna här hemma då Sofia klättrar ur sin säng, jag vet inte hur många gånger, innan hon till slut ger upp. Jag får skriva mer om det i senare inlägg. 

Nu till helgen så firar jag och Eric 12 år gifta tillsammans. Herregud! Vi ska faktiskt åka bort över helgen utan barnen. Det händer inte ofta. Ärligt talat har det aldrig hänt så det ska bli helt underbart att få så pass mycket egentid tillsammans. Det kommer vara svårt att vara ifrån de små liven men det kommer nog gå jättebra.

Snart får vi besök från Sverige, bara över en natt tyvärr. Marie, en gammal kompis från småskolan, och hennes kille kommer vara på biltur runt i USA och de kommer hälsa på oss en kortis. I början på juli kommer min bästis från Sverige hit!!! Ska bli jättekul. Hon kommer vara här i HELA 17 dagar. Ser så fram emot det. En massa kul på G. 

Hörs snart igen (förhoppningsvis ;)). 

Här kommer en fin bild på mig och Eric så länge som ni kan njuta av. 4 kommentarer:

 1. Gött att du är tillbaka! Men fasen vad obehaglig bild...! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha nä men den är väl fin ;)

   Radera
 2. Hahaha vilken sjuk bild!! Har du gjort den via nån app? Kul att höra om er igen!!! Kram kram kram kram :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja eller den är över snap chat. Hoppa på den snälla så kan vi följa varandra. Jag tycker den är jätterolig och barnen gillar den ännu mer :). Kraaaaaam

   Radera