söndag 7 maj 2017

Sverige

Hej. Nu var det ett tag sedan igen. Det har hänt en hel del sedan sist. Vi är i Sverige haha. Det hade jag själv inte trott men så blev det. Vi kommer vara här ett bra tag denna gången. Man får passa på när man är hemmafru borta i Staterna och kan vara i Sverige så pass lång tid i sträck. Vi kommer möjligtvis stanna till sommaren. Vi får se.

Vi kom hem så pass snabbt av lite olika anledningar som jag inte har lust att ta upp här i bloggen.

Tydligen lyckades vi pricka in den bästa tiden att komma hem. Vädret har ju varit helt otroligt i helgen. 21 grader och sol. Man har ju sett på Instagram hur alla har kastat sig ut för att lapa i sig så mycket av solen som möjligt. Så härligt det har varit. Men nu väntas en kallare vecka med en del regn. Haha så är det ju i Sverige. Men det är helt ok. Vi kan mysa inne eller gå ut och plaska i pölarna kanske.

Jag håller på för fulla livet att försöka få tag på en dubbelvagn så jag kan gå på promenader. Jag har ju en hemma men tog inte med den för det var för mycket packning. Nu ångrar jag det något grymt!!! Jag äter så mycket här i Sverige och rör inte på mig något vidare. Ingen bra kombination. Jag har tydligen redan gått upp i vikt. Kul! Så nu är jag verkligen ivrig efter en vagn.

Har tittat på Blocket som jag aldrig har använt förut. Men det är ju liknande Craigslist i US. På nåt sätt känns det långt att åka till Gbg för mig för en vagn, det tar kanske 1 timma. Helt sjukt då jag i USA åker en timma för att ta barnen till Svenska Skolan i LA en gång i veckan. Avstånd känns på något sätt lite annorlunda här. Jag borde kanske bara ta och åka, innan det är för sent 😁 och man blivit för tjock.

Jag har sett en vagn på Blocket som jag gärna vill ha och som jag också vet exakt vad det är för vagn. Jag har nämligen en sådan enkelvagn. Det är en BOB Revolution och jag vet hur bra de är. Denna vagnen är tydligen helt oanvänd och jag kan få den för ett riktigt bra pris. Men jag hade gärna undvikt att köpa en dyr vagn men samtidigt så vet jag att barnen kommer få plats i den utan problem, den fungerar i all terräng. Det är verkligen en suverän vagn. Jag skulle kunna köpa den och sedan sälja den jag har där hemma. Ahhh decisions decisions.... Jag har ju ingen direkt koll på barnsaker osv hemma i Sverige, jag vet inte vad som är bra och inte.

Vi hörs snart!!! 😘
Saltkällans badplats. Vilka minnen man har härifrån 💛
5 kommentarer:

 1. Vad roligt att ni befinner er i Sverige och att ni lyckades pricka in rätta datumen gällande vädret. :-) Pratar flickorna svenska? Vad tycker de om att vara här?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Sara :). De trivs jättebra faktiskt. De pratar mer engelska än svenska men svenskan har redan bättrats en massa på en vecka. Vi ser fram emot att vara här ett tag 😊

   Radera
 2. Men så trevligt! Välkomna hem! Jag hoppas att du hittar en bra vagn :-)

  Njut nu av Sverige och familjen.

  Kram, Anneli i Dalarna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Anneli! 😊

   Förresten, skulle jag kunna få din email adress? Har något jag skulle vilja emaila dig om. Min email är linda_h_us@yahoo.com om du vill skicka den dit.

   Kram,
   Linda

   Radera
 3. Så härligt och samtidigt märkligt att se flickorna på din barndoms strand... ❤ Perspektiv liksom...

  SvaraRadera