tisdag 18 april 2017

Underwood Family Farms

Förra veckan var vi på "Underwood Family Farms" i Moorpark. Jag förstår inte hur det stället har undgått mig under alla dessa år.

För det första var det så himla fint där. Speciellt nu när allt är så grönt efter allt regn. Bondgården låg liksom som i en dal, med jättemycket mark runtomkring och bergskedjor med stora hus på. Man kan handla ekologiska råvaror därifrån och man kan till och med plocka sina egna bär och grönsaker. Det måste vi åka tillbaka och göra ihop med Eric.

För det andra var det jätteroligt för barnen. De har en massa olika aktiviteter för barnen, som att klappa djuren, killingar, kaniner, lamm. Man får till och med mata killingarna med nappflaska. Man kan åka tåg runt hela bondgården, ansiktsmålning, nu vid påsktid så fanns påskharen där och barnen kunde gå på äggjakt. Barnen kunde rida på ponnys osv. Det var verkligen jätteroligt.

Så pass roligt att vi bestämde oss för att ha Sofias födelsedag där den sista april, på Valborgsmässoafton.

Här kommer lite bilder från vår vistelse på bondgården.
Tyvärr är Lilja rädd för påskharen sedan första gången hon såg en som tyvärr såg väldigt skrämmande ut.Sofia var en väldigt allvarlig ryttare. Världens största, tjockaste kanin 😂🐰Paula med sin 4 veckors gamla Elise 💟

Alla vill hålla liten bebis 😊
SaveSave

2 kommentarer:

  1. Hej Linda! Hittade din blogg nyss, kul att läsa! :-) Jo, jag och min familj med två barn vill åka till Santa Barbara två månader i vinter. Vi har några vänner där som tipsade om Craigs list för boende. Tror du att det funkar att hitta boende för 2 mån på Craigs list, har du kanske ngt annat tips? Samt jag gissar att man behöver bil där, är det då smartast att köpa eller hyra? Ha det fint! Olga

    SvaraRadera