måndag 3 april 2017

Svenska Skolans Påskfirande

Vi verkligen älskar Svenska Skolan i Thousand Oaks som vi åker till en gång i veckan på fredagar. De är ett sånt härligt gäng där nere och trots att det kan vara jobbigt ibland att åka varje fredag så är det himla roligt och så värt det. Jag är faktiskt lite glad nu för det är uppehåll under två veckor nu 😂 men sedan kör vi på igen.

Vi ska dock köra ner dit nästa vecka på fredag för en träff med ett par vänner på Underwood Farms, dit vi ska ta barnen. Så det blir körande ändå men det är ok.

I fredags så hade Svenska Skolan påskfirande där de uppmuntrar alla barn (och vuxna) att klä ut sig till påskkärringar och påskgubbar. Det var inga problem att klä ut Lilja men tyvärr så vägrade Sofia. Så synd. Jag kunde kanske fått henne till att ta på sig det till slut, men priset jag skulle behöva betala var inte värt det 😂.

Det var en massa pyssel för de små och sist men inte minst så var det den stora äggjakten, då barnen springer och letar efter ägg som (oftast) har godis i sig (ibland pengar, vilket kanske inte är lika roligt 😳😝 men bra incentive). Efter äggjakten fikade vi alla och myste.


Pyssel, pyssel pyssel.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar