lördag 17 september 2011

Gravid

För er som inte redan vet (de flesta vet ju redan), så är jag gravid och har varit ett tag nu. Det är även på grund av det som jag inte har bloggat på ett bra tag. Jag hade en ganska jobbig försa trimester, men nu har jag gått in i andra (och jag följer verkligen textboken), och mår så mycket bättre. Jag ska skriva och berätta om min första trimester i ett annat inlägg. 

Både jag och Eric är jätteexalterade över detta och kan knappt förstå att jag är gravid och att detta verkligen händer. Om några månader så kommer den här lilla varelsen ut och det kommer inte gå att stoppa den, så vi måste vara beredda. Jag är nu 15 veckor och 4 dagar, och den 8:e mars 2012 smäller det.


Jag är i det stadiet då man inte riktigt vet om jag är gravid eller bara tjock. Inget kul stadie att vara i.


8 kommentarer:

 1. Snart är vi jämntjocka!! ;) Hahaha - fast ditt tillstånd kommer väl både att förvärras fortare(hoppas jag!!) och gå över snabbare... Annat är det med vanligt fett... Det var det där med osten... ;) Hahahaha!

  SvaraRadera
 2. Du är så fin! :) och du ser så pigg och fräsch ut!

  Det är så häftigt att det bara kommer att skilja ca 10-11 veckor mellan våra ungar! :)

  Och kul att du börjat blogga igen.
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Fiiining!
  Kramar /Hanna

  SvaraRadera
 4. Caroline haha ok... det är ju svårt för mig att veta pga den här bildbristen på dig. Kan du inte skicka mig några bilder på huset och DIG... Ja, jag ska akta mig för osten :)

  Emelie tack, kul att höra att du tycker jag ser pigg och fräsch ut, speciellt när man känner sig tvärtom. Ja, det är inte klokt alltså vad roligt det är. Tänk om vi hade varit gravida tillsammans i samma stad också!!!

  Hanna, kul att ha dig här. Kram

  SvaraRadera
 5. Jaja... Du ska få kort! Det har varit så mycket nu bara... Skickade ju ett handskrivet brev nyss för att du skulle hålla dig på mattan ett tag till! Och riktigt så illa med lill-feten är det kanske inte... Men baka är ju roligt... :)

  Ni skulle ju kunna vara gravida i samma stad... Om du bara tog dig i kragen och flyttade hem till Sverige!

  Emelie - Jättegrattis och lycka till!! :)Spännande!

  SvaraRadera
 6. Stort Grattis! :)
  Jag började fundera vart du hade tagit vägen.. :)

  SvaraRadera
 7. Caroline; haha ja ja men hur lange kan jag halla mig pa mattan.... brevet var ju jatteroligt och som du vet sa ar jag pa vag att skriva ett tillbaks till dig ;)... sjalvklart inom sinom tid. Men har ju fragat om bilder sa lange nu att jag borjar nastan undra vad som forsigar haha.

  Anna; Tack sa mycket!

  SvaraRadera
 8. Jag väntar och väntar... :)

  Vad som försigår? Jo, chokladpraliner och gräddbakelser! ;) Närå - har ju sagt att vi håller på att byta ytterpanelen... Och en del fönster... Det suger så sjukt mycket tid och energi(och pengar) och ibland känns det som att det aldrig ska bli klart... Fast vi har kommit långt... Det är bara det att det är så mycket mer jobb och slit än man kan tro... Speciellt än vad du kan tro som inte visste vad ytterpanel var! ;) Hahahaha - Du ÄR så söt!! :)

  Men jag ska... Snart... Sen... Lovar!

  SvaraRadera