torsdag 1 november 2012

En Äkta Smurf


Först vill jag bara säga att jag glömde ta ett kort av resultatet från det sista crock pot inlägget. ;Men hur som helst så blev det jättegott. Nu får jag berätta lite om hur vår Halloween har varit.

Något som har varit lite viktigare än crock potten den senaste tiden har varit min smurf och hennes Halloween kostym som så klart bara var tvungen att vara en smurf. Ni förstår inte hur svårt det har varit för mig att få ihop den här utstyrseln. Det låter nog inte så svårt, det har jag blivit påmind av ett antal gånger från kompisar men om ni bara visste. För det första vill man ju inte spendera en förmögenhet. Sedan var det jättesvårt att hitta ett par tights och en onesie i exakt samma färg. Sedan var det svårt att hitta tights i rätt storlek. För att inte tala om hur svårt det var att hitta ett par vita ballerinas i rätt storlek. Jag och Eric åkte till Ventura nu i helgen för att försöka få ihop den. Jag fick köpa vita tights och en vit onesie och färga de blå. Klänningen var helt omöjlig att få tag i så i ren desperation så tog jag och klippte sönder en T-shirt, eller rättare sagt kanske fem T-shirts. 

Hur som helst här är resultatet som ni såg från förra inlägget med en miljon bilder till;


En jätteglad smurf.

I söndags så kom hela familjen Welsh hem till oss på POT ROAST så klart... söndagsstek. Vad annars haha. De tyckte om den i alla fall så det var roligt. Men vi bestämde även att vi skulle ta och klä ut våra små möss så att vi kunde få några kort med de utklädda på Halloween. Vi fick två fiskar som simmade in. Det var Nemo och bästa kompisen Doris som kom. Hur söta små kostymer som helst som Laurie hade i princip gjort helt själv.

Doris (Violet) till vänster, Nemo (Penelope) och Smurfan (Lilja)
En mamma och hennes älsklingssmurf.
I måndags så gick Leslie, Jessica och jag till vår kompis Hattie för ett pumpa party då vi alla skar var sin pumpa. Leslie var tvungen att dra tidigt så hon hann aldrig skära sin. Jag får ju säga att jag tycker att min var den bästa haha. Tyvärr så hann Jessica och jag stanna tills slutet då det var tävling om den bästa pumpan. Vi tände dock våra pumpor innan vi drog och visade domaren våra pumpor. Tyvärr vann vi inte .Jag tror att det var fixat.

Övre bilden - Hattie i sitt esse bland allt vin. Nedre bilden - Jessica och jag skär för fulla liv.
TADAAAA våra pumpor. Gissa vem som är vems?

Igår så var det Halloween och vi bestämde oss för att get ut godis. Alla små barn som går runt och trick or treatar (svengelska på hög nivå) har alltid jättesöta koststymer på sig. Nästa år så får vi gå runt med vår lilla smurf. Jag tyckte att det hade varit jätteroligt om vi alla hade klätt ut oss till smurfar men Eric vägrade. Nu har jag fått honom till att göra som jag vill nästa år, så jag får tänka ut något kul.


En smurf som tycker det är roligt med trick or treatare.

7 kommentarer:

 1. Är Eric en tråkmåns!? Det hade ju varit perfekt! Se till att få din vilja igenom nästa år! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja faktiskt, ibland är han det. Det måste jag ändra på. Hur roligt hade inte det varit :)

   Radera
 2. åh, den högra pumpan e ju helt fantastisk! e de tinkerbell? och din dotter är alldeles fantastiskt söt, smälter när jag ser henne!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, det är det. Min kompis skar ut den. Åhh tack Nadja :).

   Radera
 3. Men sikken sot liten smurf du har dar! :) Hej forresten, hittade hit fran Anna i SF's blogg. Blev sa nyfiken sa jag har skumlast lite fran forsta borjan. Alltid lika kul att hitta andra utlands-svenskar! Blir inte alltid som man tankt.. haha, det dar kanner jag igen allt for val..:P Jattefina brollopsbilder dessutom!! Kommer def komma tillbaka och fortsatta lasa...:) Ha en fin dag!

  -Johanna i CT

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej tack Johanna. Så kul att du tittade in här. Nu måste jag kolla in hos dig. Jag vet, tycker också att det är så roligt att läsa om specifikt utlands svenskar. Ha det bäst.

   Radera