torsdag 1 november 2012

Happy Halloween

Tänkte att jag måste i alla fall sätta in en liten bild på min smurf i all sin smurf ära. Mer bilder och skriverier kommer.
3 kommentarer:

 1. Snuttisen! :D Världens sötaste smurfelina! ÄLSKAR smurfar!

  Har faktiskt själv klätt ut mig till smurf en gång... Måste ju också varit runt Halloween. Det var när jag pluggade i Orsa och stammishaket i Mora hade maskeradtävling. Vi hade en riktig pysselkväll innan där kreativiteten och rödvinet flödade! :) Gjorde smurfmössan av papé maché, målade ansikte och armar med blå kroppsfärg, blå t-shirt, vita långkalsonger och vita, mjuka duntofflor... Hade till och med en blå sådandär boll som man gör rent badkar med till svanstipp (ja, ny naturligtvis...) Och tro på f-n om jag inte vann förstapriset! :D En tandemflygning (skärmflygning)! Tyvärr blev det aldrig av att jag löste in priset... Dumt... Men det var en kul kväll! :D

  P.S. En kompis klädde ut sig till tampong... Men råkade spilla rödvin på det vita tyget under skaparkvällen... HAhahaha! Han hade dessutom med sig tamponger med sitt telefonnr på - tjejerna fattade inte skämtet utan blev tvärsura... Kullor vet du, ingen humor! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha jag dör!!! Har du kort på det eller. Så roligt. Väldigt kreativt låter det. Det är klart att du vann med en sånn utstyrsel.

   Hahah så kul med tampong. Men du, det röda vinet sögs väl upp bra i alla fall haha :).

   Radera
  2. Det gjorde det! :D En annan kompis klädde ut sig till julgran och slog in massa paket med kondomer i - hoppades på julgransplundring... :D Ja, det var tider det!

   Men Liljas skor är bra mycket sötare än vad mina var! :) Tyvärr har jag inga kort... Vilket är lite konstigt eftersom jag alltid tar så mycket kort... Har kort när vi håller på att klä på tampngmannen men inget efter det... Kanske var för mycket vin... ;)

   Radera