fredag 17 maj 2013

9 Year Anniversary

I onsdags så firade jag och Eric 9 år gifta. Wow, det gick fort!!! 9 år redan och tillsammans i snart 13. Dessa åren har flygit förbi men samtidigt inte för så otroligt mycket har hänt. Många ups and downs men de flesta ups. Jag tror man måste gå igenom dåliga saker för att också uppskatta de bra tiderna. De blir ju bara så mycket bättre då. Samtidigt så stärker det ju förhållandet.

I onsdags morgon så vaknade vi och önskade varandra Happy Anniversary. I och med att det föll mitt i veckan så bestämde vi att vi inte skulle göra någonting utan fira mer till helgen med att gå ut och äta eller något sådant. Vi bestämde också att vi inte skulle köpa något till varandra men så blev det inte riktigt. Jag kom ut ur duschen och det första jag såg var en tvättkorg som jag har velat ha jättelänge haha. I den låg också en present från Sephora. Sedan fortsatte jag min morgon och när jag sedan skulle sminka mig så låg det två till presenter från Sephora. Så gulligt!!! Han hade köpt mig en parfym från Gucci (tyvärr fel, då han redan i julas köpte den jag ville ha- som han hade glömt). Jag fick också ett lyxigt skincare set och smink från Too Faced.

Som att inte det skulle vara nog så fick jag blommor levererade till jobbet. Så mycket för att vi hade bestämt oss för att inte köpa något. Jag hade bara ett kort till Eric. Men det var fint det också med mycket fint skrivet haha. På kvällen drack vi gott vin och bara myste. Härlig Anniversary!4 kommentarer:

 1. Stort Grattis till Er :) Vad fina ni är, och ja, tiden går galet fort, 13 år låter som en evighet ;) Vad gulligt att få presenter från Sephora, inte lätt för en kille att veta ...

  Jättefina blommor oxå :)

  SvaraRadera
 2. Ahh Happy Anniversary!!! Oj 9ar!! :) Far man vara sa frack och fraga hur gamla ni var nar ni gifte er? ja, tiden bara springer ivag! Ni ser jattefina ut! Alltid mysigt med lite romantiska gester...;)

  SvaraRadera
 3. Nämen värst vad det firas dagarna i ända! :D Grattis! Så mysigt det låter och härligt att bli lite bortskämd! P.S. Jag hoppas han inte hunnit fylla tvättkorgen med tvätt bara... ;)

  SvaraRadera
 4. Happy Anniversary! 13 år tillsammans det är en bra portion tid kan jag tycka (som bara har ynka 5,5 år med min man, 1,5 år som gifta). Du kan väl dela med dig av lite äktenskapstips!? :)

  SvaraRadera