lördag 8 juni 2013

Pines Lodge

Idag har varit en mysig dag. Lilja fick träffa sina kusiner och vi fick hänga lite med familjen Welsh innan de åkte tillbaka till Santa Barbara.

Vi myste lite vid poolen och så skulle vi gå ut och äta middag i Cambria men den slutade tyvärr med att vi fick åka tillbaka till hotellrummet och beställa pizza. Lilja tyckte nämligen inte att det var så roligt att sitta still där på restaurangen. Alla andra fick i alla fall en mysig middag. 

När Lilja somnade så gick vi till hotellets Lodge som spelar "Live" musik och ska tydligen vara The "Happening Place" i Cambria :). Det var så packat med folk att vi fick sitta på en pall i ett hörn. Lite kul var det i alla fall. Många äldre människor som var ute och roade sig. 

Imorgon ska vi kolla in den supergulliga staden och titta på sjöelefanter. Det finns tydligen en strand här där flera hundra sjöelefanter håller till. Så nu får det bli läggdags. Ha en bra lördagskväll alla! 



7 kommentarer:

  1. You're back :) Ahh ni är ute och reser ;) Härligt! Antar att det är klurigare med en liten Smurf ;) .. Men det är klar är man runt ett år så kanske inte restauranger är det roligaste som finns ;)

    Hoppas ni få en fortsatt trevlig resa!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jaaa. Saknar bloggen och blogg community som att titta in hos dig till exempel :). Men ibland är det så svårt att hitta tid. Blogger appen har blivit bättre så jag har bloggt från tel denna helgen vilket gör det lite lättare i alla fall :). Ja tack :). Det var bara en weekend resa så vi är snart hemma igen. Hoppas du haft en bra helg!

      Radera
  2. Härligt med lite get-away! Ser ut som ni har det riktigt bra :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack. Verkligen härligt med en liten getaway :).

      Radera
    2. Förresten jag försöker klocka till dig på din blogg ,en det går inte :(. Gör jag något fel kanske?

      Radera
  3. Ser gött ut! :D Och du luktade väl inte klor när du gick upp...? ;)

    SvaraRadera