onsdag 30 oktober 2013

Erics Födelsedag

Efter Laurie så fyller Eric. Eric fyllde hela 29, men sa till alla att han fyllde 28. Sa någon åldersnoja!!!??? Jag tycker ju så klart att det är hur löjligt som helst. “Been there done that” liksom. 29 låter ju riktigt ung för fasen. Men men, han får noja sig likadant som jag gjorde då (en gång för många herrans år sedan ;)).

Jag drog ihop några kompisar i smyg för att fira. Meningen var att vi skulle ha festen i vår lägenhet eller ute på bakgården men vi hussatt haha (house sit som det heter på engelska), Erics föräldrars hus när de var bortresta under Erics födelsedag, så vi vaknade upp där. Eric visste ju ingenting om festen (i och med att det var en överraskning) men jag hade panik för jag visste att jag hade så mycket att göra, städa, handla, fixa maten osv innan klockan ett. Så i vanlig ordning vaknade vi upp runt 7 eller så då Lilja vaknade. Strax efter det sa jag till Eric att jag var tvungen att åka hem. Han kunde liksom inte förstå varför jag inte kunde ta det lugnt ett tag. Så jag lugnade mig ett tag till men kände hur paniken växte inom mig och sa att jag måste verkligen åka hem. Han bara “varför.” Jag bara jag måste städa och handla mat inför veckan osv. Han bara “herregud men det är ju bara 8 på lördag morgon.” Så fortsatte det tills jag fick berätta för honom vad jag hade planerat L. Så det blev tyvärr ingen överraskningsfest.

Men det blev väldigt lyckat i alla fall. Eric ringde sin pappa och frågade om vi kunde vara i deras hus istället vilket var ju mycket bättre då de har en pool. Så det slutade med bra sällskap, god mat, god dricka och mycket skratt.Grattis till den bästa killen någonsin. Min Eric!!! :)Nästa dag firade vi med familjen. Laurie och Erics mamma gjorde deras jättegoda "Shrimp Fettuccini."


5 kommentarer:

 1. Vad gulligt av dig att fixa fest!! Verkar ha blivit lyckat trots att det inte blev någon överrasknnig ;) Då kanske Eric fick möjligheten att hjälpa till lite istället ;) Hahaha, det är roligt det där med åldersnoja .... man verkar alltid ha det oavsett vad man fyller, och det roliga är att man blir ju aldrig yngre än vad man är just NU :) så det är bara att passa påp att njuta!

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var bara några nära vänner så det var kul. Det var perfekt att han kunde hjälpa till ja :). Alltså jag tänker exakt likadant som dig när det gäller åldersnojan haha. Det är så jäkla löjligt för nu tittar man ju tillbaka på 26, 27 och bara vad nojade jag mig över? Men man fortsätter dock, trots att man kommer titta tillbaka på nuvarand ålder och undra vad man ojade sig över. Human nature kanske haha

   Radera
 2. Åh, vad ni kalasar! :) Men du har lite dålig pli på honom - du skulle bara sagt kör mig hem och tig! ;) Nåja - nu fick han ju som sagt göra en insats själv! :)

  Kai har sagt att om jag fixar en överraskningsfest åt honom så drar han... Så det får nog vara! :D Han fyller ju 40 snart - snacka åldersnoja! För mig i alla fall... :D

  Alex fyllde 29 nyss och jag försökte allt stressa honom lite... Började redan vid midsommar med att han snart fyller 30 - men det gick inte, han konstaterade bara att han först lär bli 29 som sagt... Jaja, det var ett tappert försök!

  Kul att det blev så lyckat kalas - och att ha en pool till är ju lyxigt! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha får testa det nästa gång.

   Åh nej då är det nog bäst att inte överraska om själva födelsedagsbarnet tar sitt pick och pack och drar haha.

   Bra jobbat där med Alex :). Håller på att trakassera Tobias "as we speak" i och med att han fyller 30 i januari. Verkar faktiskt ta på honom :). Det är alltid väldigt konstigt det där när jag tänker att våra lillebrodern är jämngamla med Eric. De är ju så små haha

   Radera
  2. Ah - Tobias fyller tidigt ja! Alex fyller i oktober så han har ju nästan ett år kvar! Stackars Tobias - du kan hälsa att krämporna börjar typ ett halvår efter att man fyllt 30... ;)

   Små och små - Alex har varit längre, starkare och tuffare än mig i 15 år... Men jag förstår vad du menar! :)

   Radera