fredag 5 februari 2016

Kärt Återseende

Det är så himla roligt att träffa "gamla" vänner och prata "gamla" minnen. Herregud så mycket minnen jag och Karin (som jag träffade igår) har tillsammans. Det är inte klokt!

Vi har känt varandra sedan vi var 7 år gamla. Eller, Karin var 9 år 😜 då hon är 2 år äldre än mig. Och det är inte lite minnen man hinner skapa på så många år. Speciellt så mycket tid som vi har spenderat ihop. 

När vi pratade igår så kom en av oss på nåt som den andre hade totalt glömt bort haha. Mammahjärnor antar jag, eller kanske bara "äldre" hjärnor haha. 

Karin har två barn, Oskar och Emmie. Två jättesöta, goa' barn på 7 och 5 år respektive. Vi träffades på Torp och gick runt där ett tag innan vi åkte vidare till deras hus. Barnen lekte så himla bra ihop. Jättekul! 

Nu får det bara inte gå tre år tills vi träffas nästa gång. Det är bara för länge alltså. 


Nu är jag "taggad" som ni säger här hemma för nu ska jag ut och svira ikväll med en kompis som jag inte träffat på säkert 15 år :). Vi har haft kontakt över Facebook och Instagram men det ska bli jätteroligt att träffas i egen hög person :). 5 kommentarer:

 1. Åh men vad härligt att få träffas efter så lång tid. Båda dina vänner! Jag har också barndomskompisar som jag fick vara ifrån ett tag pga att jag bodde långt bort - men när man sågs igen <3 Det var som om man aldrig varit ifrån varandra.

  SvaraRadera
 2. Saknar dina blogginlägg! :-)

  SvaraRadera
 3. Sååå kul å träffa dig å barnen!!! Hur gick resan hem å hur har du det dä hemma? Nu saknar jag dina blogginlägg!! Kram kram kram :) Karin

  SvaraRadera
 4. Sååå kul å träffa dig å barnen!!! Hur gick resan hem å hur har du det dä hemma? Nu saknar jag dina blogginlägg!! Kram kram kram :) Karin

  SvaraRadera