lördag 12 mars 2016

Liljas Sjöjungfru Födelsedag

Lilja fyllde fyra år den 10:e mars och hon bad om ett sjöjungfru party. Det är väl så klart att hon fick det också. Jag gör aldrig direkt något speciellt vid min födelsedag men tycker desto mer om att slå på stort när det gäller barnen eller Eric. Vi bestämde oss för att ha födelsedagen här hemma hos oss så vi kunde bada i poolen osv om vädret tillät. Vilket det gjorde, så det blev väldigt lyckat. 

Temat var som sagt Ariel, sjöjungfru party så jag försökte dekorera och fixa så gott det gick. Tack och lov så hade jag mycket hjälp, speciellt från min kompis Big Chick, tack Big Chick! Hon kom över några dagar innan och vi gjorde våra egna maneter som dekoration bland annat.

Men det bästa av allt var ändå våra vänner som ställde upp och klädde ut sig till Ariel och Ariels pappa Triton. De sydde och gjorde sina egna kostymer och gick in i skådespeleriet så det stod härliga till. Jag höll på att skratta ihjäl mig.  Jag trodde aldrig att de skulle gå inför det så men det var helt otroligt. Kostymerna blev jättebra! Ariel (Chantel) är också jätteduktig på ansiktsmålning så hon målade alla småttingarna. Så ett stort tack till Ben och Chantel!!!"Ariels Samling!"

Snigelsmörgåsar

Krabbsmörgåsar
Liljas "mini" Arieltårta

Huvudpersonen!

En sjöjungfru i hennes då favoritfärg ;)

Liten ville ju också vara en sjöjungfru så klart!


Dessa två!!! Ariel och Kung Triton!
Alla ville ta kort med Ariel och Triton!


Liten tyckte inte att det var så kul.

Triton & Laurie

Laurie & Ariel


En pappa med sina flickor


Ansiktsmålning är kul!

Söta Aria!

Lilja öppnar paket

Älskar det här kortet på Faster Laurie och Lilja

Här sjunger vi för smurfen.

Lilja var väldigt trött här men jag kan lova att hon hade roligt!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar