tisdag 29 september 2015

Skylas Födelsedag

Den senaste tiden har det varit lite sisådär med bloggandet som ni ser. Det är inte alltid lätt att hålla igång det vilket är synd då det är en massa som hade varit kul att dokumentera men men vad gör man. Livet rullar på och man kan inte hinna allting. 

Igår kväll var jag på SWEAs höstträff möte på ett vineri här i Santa Barbara. Det var så trevligt och roligt att träffa på några nya ansikten plus bra för mig som är medlemsansvarig och med i styrelsen att kunna sätta ett ansikte till ett namn. 

I söndags så firade vi lilla Skyla som fyllde tre år. Kalaset var i en söt liten park i Montecito. Tredje gången gillt får man väl säga. Vi försökte ha Liljas 2-års kalas där men det gick inte för att någon hade åkt dit i mitten av natten och lagt ut dukar och dekorerat osv. Det är first come first serve som gäller där. Det var också meningen att vi skulle fira Skyla där när hon fyllde två men någon hade hunnit före då också. Men nu i söndags så gick allt i lås i alla fall. Det är en sån gullig liten park som i princip är inhängnad och har en liten lekställning där även de minsta barnen kan leka. Trots att det var fruktansvärt varmt så var det ett jättelyckat kalas. Allt var så gulligt och Skyla var nöjd, vilket är huvudsaken!

Födelsedagsbarnet och hennes godistårta som hon önskade sig.

Alla väntar med spänning på att få smaka på tårtan.Vi skyndade oss att ta ett kort på parkeringen innan vi åkte ifrån kalaset. Vi glömmer alltid bort att ta ett på oss alla vilket är så kul att ha.

 Annars så tar jag hand om sjuka barn här hemma idag. Lilja har kräkts och har en hög feber. Sofia har kräkts men verkar må väldigt bra ändå. Hoppas att detta passerar snart. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar