torsdag 6 oktober 2011

Barnrums Mania

Något som jag ser fram emot är att fixa ihop barnrummet. Ska bli så roligt. Jag tror att USA är ganska hysteriska på den biten mot vad Sverige är. Folk går verkligen "all out" här med färger, dekorationer etc., såsom USA är på många andra sätt också :). 

 Jag tänker inte vara sämre jag. Det kommer bli dekorationer som kommer at gå i det traditionella stuket för mig. Har funderat på vad för färger jag vill att rummet ska gå i och har kommit fram till att jag vill ha puderrosa, cremefärgat och vitt om det blir en flicka. Blir det en pojke så kommer det bli ljusblått, marinblått, och vitt. Alltså väldigt traditionellt. 

En annan sak som jag har kommit fram till är att om det blir en pojke så tror jag att rummet kommer bli billigare och få iordning. Det hade ju varit ett plus på den avdelningen :). 

Här kommer ett litet collage med ideer som jag har:


5 kommentarer:

 1. love love love! Can't believe you find out in two weeks! also check out projectnursery.com They have really cute ideas too. xoxxo

  SvaraRadera
 2. Vi har precis köpt en säng som liknar den tredje från vänster, högst upp. Vår har sänkbar sida så man inte behöver få ryggskott varje gång man lyfter upp bebisen. :)
  Jättefina bilder! Så kul att fixa bebisens rum!

  Men visste du att förr i tiden så ansågs rosa vara en färg för pojkar och män, då den ansågs vara en sån stark och kraftfull färg som inte passade de veka flickorna/kvinnorna? Ljusblått tyckte man passade bättre på flickor då den färgen var så mild. ;)

  SvaraRadera
 3. Thanks Laurie will check that sight out for sure :).

  Emelie kan inte du skicka lite bilder på magen igen och på rummet kanske till och med :). Hade ju varit så roligt att se.
  Du hade ingen aning om det där med färgen faktiskt :).

  SvaraRadera
 4. Funkar det igen?!?! Jag blir så upprörd när jag inte får vara med... :(

  Blir nog bra det där - bara du vet varifrån du ska skaffa tavlor och liknande... ;)

  SvaraRadera
 5. Du ääääärrrrr meeed Caaarooollinneee!!! :)

  SvaraRadera