torsdag 27 oktober 2011

Graviditets Belly Piercings

Det börjar göra riktigt ont i min navel nu. Jag har en belly piercing som jag har haft i 11 år nu. Gud vad tiden flyger förbi. Nu har magen börjat växa så pass att det har börjat bli rött och infekterat. Imorgon ska jag svänga förbi en tattoo shop för att se om de har någonting för gravida magar. Kanske är på tiden att ta ut denna. Är väl inte riktigt i stil längre. Men jag är fortfarande lite fäst vid den. Kanske blir det en sådan här.


5 kommentarer:

 1. Grattis till babylyckan! Kul att hitta en blogg om en svensk tjej i USA. Jag bor också i staterna, fast på östkusten. /Lilian

  SvaraRadera
 2. Tack så mycket :). Ja, det tycker jag med, så kul att läsa andra svenskars bloggar i USA.

  SvaraRadera
 3. Vilken fin mage! :)
  Usch så otäckt med piercingen, kanske bäst att ta ut den? Jag menar, din mage kommer ju inte bli mindre den närmsta tiden. ;) Eller det kanske finns speciella liksom töjbara smycken? men hur blir det med piercinhålet, kan inte det blir typ helt uttöjt?

  SvaraRadera
 4. Bort med krafset! Du är vacker som du är! :)

  SvaraRadera
 5. Ja, jag vet inte riktigt hur det funkar med hålet, men det finns tydligen speciella smycken för graviditetmagar.. känner att jag är inte riktigt redo att ta ut den än :). Kommer nog köpa en som fungerar nu och sedan se vad jag känner.

  SvaraRadera