onsdag 19 oktober 2011

Första mammakläderna

Hittade två par byxor som satt riktigt bra tycker jag. Ett par svarta som jag kan ha till jobbet och ett par jeans.
Tog dock fruktansvärt lång tid att hitta dessa två par. En del byxor ser ut som jag vet inte vad.


6 kommentarer:

 1. Vad bra att du hittat byxor som sitter bra, det är verkligen inte lätt... Jag provade oxå runt en massa innan jag hittade ett par... av nån anledning är de flesta byxor i jättestora storlekar, typ som om att ALLA gravida blir så stora.
  Är det såna där byxor med mudd i midjan som du har köpt? :)

  SvaraRadera
 2. By the way, du är jättefin! :)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Urtjusig! :)

  Inte mer än rätt att byxorna är stora eftersom de är så jäkla små i storlekarna för icke-gravida! ;) Skidåkarlåren har det trångt i dagens mode! Hade i alla fall... Det var i ärlighetens namn länge sedan jag köpte brallor...

  SvaraRadera
 4. Men vänta nu lite här... är det en iPhone jag ser på bilden?? ;)

  SvaraRadera
 5. Hahaha sa roliga ni ar. Ja Emelie, gud ja, sa hemskt jobbigt det har varit att hitta byxor som passar. Fast jag maste saga att det ar ganska kul for jag ar en valdigt liten storlek i mammabutikerna. Inte i vanliga butiker nu men det struntar vi i :). Men du, ar de inte det skonaste som finns. Jag kommer nog aldrig ga i nagot annat. Och ja, det ar en iphone. Jag alskar den och ar helt besatt.
  Caroline, jag kommer handla i gravid butikerna aven efter fodseln. Ga och prova ett par byxor sa kommer du inte handla nagon annanstans heller. :)

  SvaraRadera
 6. Ja mammabyxor är verkligen sköna!! Kommer nog använda dem långt efter det att bebisen kommit.

  Och grattis till iPhone! :) Det trodde jag aldrig. Att du skulle lämna blackberry... ;) Och visst är iPhone mycket bättre??!! ;)

  SvaraRadera