lördag 3 december 2011

Erics Morfars Begravning

Förra söndagen så var det begravning för Erics morfar Larry Hollems. Han var 88 år gammal. Han somnade in lugnt och fint den 19:e november. Vi var alla där med honom när han lämnade oss. Allt var väldigt fridfullt.

Erics morfar var en sådan fin man. En riktig man med riktig karaktär från den gamla tiden. Han var alltid så glad när han träffade oss, och likaså vi. Jag har känt honom nu i 10 års tid så jag var riktigt ledsen när han gick bort. Han brukade kalla mig för Linda Babe. Larry och min morfar träffades när jag gifte mig och de kom jättebra överens. De hade musik gemensamt, då de båda hade jättepassion för musik, speciellt big bands och jazz. Erics morfar visade honom sin jätte kollektion och de blev som bästa vänner direkt. Varje gång jag träffade Erics morfar så frågade han om min morfar och när de skulle kunna träffas nästa gång, och vice versa. Det känns verkligen som att det kommer bli ett tomrum utan honom. Vi kommer sakna honom.

Begravningven var i två stadier; själva ceremonien var förra söndagen då vi alla var samlade i kyrkan, och på måndagen så var det själva begravningen. Här kommer några bilder från begravningen och även några bilder på Larry från åren som gått.
 
Clicka denna linken till Laurie Welshs blogg, för att läsa mer.

Sagokyrka
Kyrkogården
Jag och Larry på min Wedding Shower
Larry 85 år
Laurie, Mary & Larry - Jul 2009


Mary, jag och Larry på Penelopes födelsedag, 2 år

2 kommentarer: