lördag 10 december 2011

Middag

Godmorgon godmorgon. Idag är det en jättefin dag ser det ut som. Har inte begett mig ut i det kalla ännu i och med att klockan bara är 9. Graviditeten har verkligen ändrat på min dygnsrytm. 

Igår så mötte jag upp med min stora vän (aka Big Chick) och åt en god middag på Carlito's (en mexikansk restaurang). Vi skulle egentligen gått till vårt favoritställe Hob Nob men de hade tydligen gått i konkurs :(. Big Chick satt och sippade på en Strawberry Marguerita som såg så god ut. En bra sak med graviditeten är att man sparar ju in en hel del pengar på att inte dricka. Det gör jag i alla fall :).  

Big Chick åt Steak Tacos som var extremt goda och jag åt Schrimp Empenadas. Vi kunde knappt resa oss efter denna måltid.

Åh just det vi hade också en liten celebrity sighting. Helt plötlisgt utropar Big Chick "OMG," jag bara "Vad." Jeff Bridges gick precis förbi. Jag tyckte att han såg så liten ut att jag var tvungen att kolla upp hur lång han är listad på internet. Han var listad som 6'1". Efter att has sett honom så finns det inte en chans. Han skulle vara kortare än mig om jag ställde mig upp. Jag är 5'9" (175 cm). På film så tycker jag att han ser så himla lång ut men absolut inte i verkligheten. Konstigt det där att de alltid ska överdriva längden så. Jag har sett honom en gång tidigare. Han bor tydligen i Santa Barbara.

Jeff BridgesNu ska jag ta tag i och baka en sats av Sugar Cookies som jag ska ta med mig till en Julfest senare idag. Jag har aldrig gjort det tidigare men det verkar relativt enkelt i alla fall. Alla verkar baka dessa kakor här inför jul, och man dekorerar de med icing, frosting och sprinkles eller så kan man välja och lämna de helt naturliga. Jag undrar om de är motsvarande drömmar i Sverige. Jag lägger upp receptet senare idag. Hoppas de blir bra. Ha en fin lördag. Kramar

Så här avancerade kommer absolut inte mina bli, men fina är de.

1 kommentar:

  1. Om graviditeten har ändrat din dygnsrytm tror jag ändå det kan bli bra mycket värre när bebisen har kommit... :)

    SvaraRadera