söndag 11 december 2011

Sugar Cookies

Oh först och främst så är sugar cookies absolut inte detsamma som drömmar, som jag skrev att jag trodde i förra inlägget. De var väldigt goda men smakar inte så mycket.

De var himla roliga och baka dock. Eric tog över mitt i baket och ville inte släppa ledarskapet. Så pass roliga var de alltså. Sedan så var det ju jätteroligt att dekorera de med icing som vi gjorde. Jag hade köpt grön och röd icing. Hade även tänkt att köpa en massa strössel, glitter osv men allt var slut i affären så det får bli nästa gång. De är himla lätta att baka och sedan är det bara att låta fantasin flöda när man dekorerar. Lärde mig ett nytt ord förresten (japp jag lär mig efter 10 år i USA)... har aldrig behövt fråga efter en kavel tidigare som tydligen heter rolling pin.

Klicka på denna linken för receptet jag använde.


Har man inte en kitchen aid for att göra degen smulig så får man jobba hårt med sleven istället.

Efter en timma i kylen - tydligen ska den vara lättare att knåda


Eric tar över. Han såg mig kavla degen och tyckte jag såg söt ut men att jag inte visste vad jag gjorde så han var tvungen att ta över. Ok!Vi strödde lite extra socker på de för att de smakade inte så mycket. Ett tips är att använda lite extra socker i receptet.


2 kommentarer:

  1. JAG ÄR CHOCKAD!! Hur kan du ha undvikit att använda en kavel på 10 år!?!? Har ni inte ens julbakat?

    Ujujuj... ;)

    SvaraRadera
  2. YOU ARE SO FABULOUSLY AMERICANIZED/DOMESTICATED! HA HA HA

    SvaraRadera