tisdag 16 oktober 2012

Debatt Kväll

Nu pågår Town Hall debatten mellan Obama och Romney. Eric är i skolan så jag spelar in den så vi kan se den tillsammans när han kommer hem. Ska bli himla kul tycker jag.

Sist debatt så vann ju helt klart Romney tycker jag. Obama var disträ och kunde inte svara tydligt på frågorna som ställdes, medan Romney var "on point" och svarade på alla frågar klart och tydligt. 

Jag brukar aldrig dra upp politik här i bloggen men kände bara att jag måste. Sist debatt så kommenterade jag på en kommentar på facebook som kommenterade att Romney var väldigt otydlig i sina svar till Obama medans Obama var klar och tydlig. Jag skrev bara att jag tyckte att det var tvärtom. Då blev det ett himla liv och folk blev upprörda osv över att jag hade något negativt att säga om Obama. Jag undrade om vi hade sett samma debatt. Jag menar det spelar ju ingen roll vare sig man är demokrat eller republikan. Obama var ju inte sig själv. Han hade antagligen inte trott att Romney skulle fighta så pass bra som han gjorde så han var väl inte riktigt beredd. Herregud, hade det varit tvärtom så hade jag ju kommenterat åt det hållet istället. 

Man får ju inte bli så pass blind att man inte tänker själv. Herregud säger jag bara.5 kommentarer:

 1. Mmm... Sedan får man inte vara så blind att man tror på allt de säger heller... Även om det är tydligt. Ojojoj jag hade kunnat säga en del här känner jag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sag mera :)... ja jag haller helt med. Absolut inte. Det visades igar pa debatten kan jag saga. Om man inte ar palast sa visste man inte vem av de som ljog, men en av de maste det ha varit. Sjukt alltsa. Jag far ju saga att man blir ju lite radd for att kommentera pa saker och ting som jag gjorde nar man far sadant mothugg sa att det skriker om det. Jag menar herregud. Alla har vi val olika uppfattningar om saker och ting ibland.

   Radera
  2. Ahhh jag forstar vad du menar med tydligt nu hehe ;).. ja men sjalvklart inte.. men han svarade i alla fall pa fragorna som stalldes och inte pratade om en massa annat, aven om det som sades inte ar sant, eller att man kanske inte haller med det. Min poang med inlagget var bara att det ar sjukt att man kan halla pa en kandidat sa pass att man inte har verklighetsankring langre. Spelar ingen roll vilket team man ar pa.

   Radera
  3. Jag håller fullständigt med dig! Som alltid... :D Och tyvärr finns det väl alldeles för många som har svårt att kontrollera sig. Folk blir som tokiga. Kul att du är så intresserad av politik förresten - du börjar bli gammal tror jag... ;)

   Radera
  4. Jag veeeet folk blir så otroligt upprörda. Ja, jag tror också att jag börjar bli gammal haha..

   Radera