lördag 20 oktober 2012

Pass för bebis

Idag har vi varit och fixat pass för vår lilla smurf. Jag trodde att det skulle ta så mycket längre tid än det gjorde men det var gjort på ett kick. Det enda man behövde var att ha sin ansökan med sig, båda föraldrarna behövde vara där med identifikation, och för liten tog vi med oss hennes födelseattest. Det var allt. Tycker att det är så roligt att en sådan liten kommer ha ett eget pass. Hmmmm de kanske blir lite misstänksamma när vi går igenom säkerhetskontrollen till jul på väg hem till Sverige, om det är samma person. Fyra tänder istället för två liksom. 

Här är en länk till en sida som hjälper en med vad man behöver för att ansöka; 

Smurf med pappa på utanför COSTCO

9 kommentarer:

 1. gud så söt hon är :)
  Vi ska ocjså åka hem över jul. Sååå kul ska det bli och vi väntar på lilla damens pass, kan man boka biljetter utan pass nr?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :).. japp det kan man. Jag var också orolig över det men de kräver inte det :).

   Radera
  2. Tack då kirrar vi det snabbt som attan :) Vilka datum ska ni åka över? Vi funderar 20e Dec-4e Jan

   Radera
  3. Ja, om ni kan så beställ så snart ni kan. Det blir så dyrt. Och tänk på att din lilla bebis kommer få betala för runt 10% av kostnaden av din biljett. Jag trodde de flög gratis men det är tydligen bara inom USA. Så roligt att ni också kommer åka hem och visa lilla Elena för alla :). Vi åker den 21e dec - 4e jan. Haha nästan samma datum.

   Radera
 2. Sötisen! Härligt att ni kommer hem! Hur länge är ni hemma?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska bli underbart. Hela två veckor :)

   Radera
  2. Gött! :D Ingen chans att ni passerar roslagen/stockholm...? Själv planerar jag som vanligt Vemdalen men jag tänkte på vägen hit eller dit... Åh... Saknar ju dig!

   Radera
  3. Det skulle vara helt underbart verkligen men jag tror tyvärr inte det. Vi flyger in till Göteborg. Vi får planera det någon gång så att vi träffas, vi kanske kan flyga in till Stockhom istället och träffa er först innan vi beger oss vidare. Måste fixa det. Eller bara planera en resa dit under semestern helt enkelt!!! Fasen att det ska vara så långt.

   Radera
  4. :( ok...

   Planera bättre nästa gång då... Och det är faktiskt längre till Kalifornien...

   ;)

   Radera