fredag 27 juni 2014

Solstice

I helgen firade amerikanarna Solstice, vilket är väl mer eller mindre vår midsommar. Santa Barbara drar på med ganska stort firande och folk kommer från alla håll. Stan' är full av folk och det är i princip en enda stor fest. På lördagen så har de alltid en parad som vi bestämde att vi skulle titta på en sväng. Paraden består av väldigt ovanliga figurer som jag inte skulle vilja möta i en mörk gränd på kvällen. Jag tror vem som helst får vara med bara du är så konstig som möjlig. Många människor är också nästan helt nakna. Man ser en massa i bara bikini på gatorna och i parkerna har vissa ännu mindre på sig.

På kvällen hade vi några kompisar över och grillade. Mysig dag!



Vi hade supergod mat på Blush i Santa Barbara. Kan verkligen rekommendera!


Vi grillade triptip som inte tydligen finns någon annanstans förutom i Kalifornien. Det är en del av kons bakdel. Det är bara så gott och jag fattar inte varför det inte finns överallt?!


 


8 kommentarer:

  1. Vad roligt att USA har sitt eget midsommarfirande, det visste jag inte. Såg inte att det firades så mycket här i LA tyvärr :( Hos er ser det i alla fall väldigt trevligt ut! Och spännande att äta korumpa ;)

    SvaraRadera
  2. Åh sicket gott kött!! Förstår att amerikanare e tjocka. Dem e ju så bra på å laga god mat!! Kanske speciellt bra på kött.
    Va lillbebben hemma på Solstice? Såg bara storbebben på korten☺ Kram /Karin ☺

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja haha. Deras mat är det inget fel på och man får verkligen passa sig. Deras portioner är superstora. Eric höll på att dö när vi var på restaurang i Sverige. Han tyckte portionerna var så små

      Radera
    2. Bebisen är med men sov under hela firandet!!! Ska lägga upp bilder snart. Kramis

      Radera
  3. Verkade faktiskt superskoj att fira :) Vill oxå bo i SB ;) Var har ni bebisen förresten? vill se kort!

    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja flytta hit :). Nej, nu har ni ju köpt hus. Men kom och hälsa på i alla fall :). Bebisen är i bakgrunden någonstans haha. Hon sov under hela grejen (vilket var jätteskönt :)). Ska skriva ett inlägg om bebben snart. Kram

      Radera
  4. Ni bara äter och äter... Hur lyckas du hålla dig från att svämma över alla bredder!? :) Jag tycker alltid man får för mycket mat på restauranger - även här i Sverige! Men gott är det ju... :)

    SvaraRadera