lördag 31 januari 2015

Begravning

Igår var det en tung dag då vi var på begravning. En kompis till Erics mamma gick bort för drygt en vecka sedan helt oväntat. Hon var bara runt 50 år gammal. Det får en verkligen att tänka på hur skört livet är och hur vi får försöka ta vara på den tiden vi har här på jorden och ta vara på varandra. En dag är vi här och nästa är vi borta. 

Begravningen var i alla fall väldigt fin. Vi var utomhus och en massa folk kom. Vi hade med oss bägge barnen så vi stod längst bak och lät de leka runt en del. Som tur var så var det en hel del andra barn också. Så vi alla stod liksom bakom kulisserna.
Efter begravningen så hade de en liten samling i Shoreline Park som ligger fint vid vattnet i Santa Barbara. Det var väldigt enkelt och upplyftande. Musik spelades och folk var positiva och pratade om minnen de hade från den avlidna. Det var en massa folk vi kände där och andra människor som vi umgicks med för flera år sedan. Så det var roligt att ta igen vad man missat under alla år med de. 

Efter begravningen så åkte vi till svenska skolan. En välbehövlig kontrast kan man säga. Lilja var så glad att Eric åkte med idag. Hon fick visa honom allt hon lärt sig på det sista :). Varje vecka så ser Lilja så fram emot att åka till fröken Gittan på svenska skolan och det är roligt att se hur mycket hon lär sig där.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar