torsdag 24 november 2011

Happy Thanksgiving

Hej allihopa. Jag har varit borta från bloggen ett tag, för det har varit en hel del som försigått men nu är jag tillbaks :). Idag är det Thanksgiving Day här i USA och vi ska så klart fira med familj och vänner.

Jag tycker jättemycket om Thanksgiving. Det är en väldigt mysig helgdag här som kickstartar julen med otroligt mycket god mat. Efter Thanksgiving så är det fritt fram att ta fram julpyntet och skaffa sig en gran. Jag har lagat en green bean casserole och en pumpa paj för att ta med mig till Erics syster idag. 

I morse lagade jag apelsin bullar som är en tradition i Erics familj, som vi nu precis har ätit, och så sitter vi och tittar på Macy's Thanksgiving Day Parade.
När jag tänker tillbaka för ett år sedan idag så har det hänt otroligt mycket. Vi bodde uppe på berget med alla killarna och jag letade aktivt efter jobb. Idag så har vi vår egen lägenhet igen, jag har jobb tack och lov, och så är jag gravid. Känner mig så glad och nöjd idag med livet och allt vad vi har att se fram emot.

Önskar er alla en fin Thanksgiving som är här i USA idag och alla andra en fin torsdag. 

Kram allihopa!1 kommentar:

  1. Kul att se ett inlägg igen! :)

    Hoppas ni hade en härlig Thanksgiving Day!

    SvaraRadera