onsdag 2 november 2011

Organiserad Garderob

Har äntligen fått ordning på min garderob. Det här har varit väldigt efterlängtat. Garderoben var absolut katastrof innan. När vi flyttade in här så fanns ingenting där inne förutom en klädhängare som var hängd tvärs över. När ni ser bilderna nedan så förstår ni att det inte var någon lösning alls. Om det skulle bara vara en pinne tvärs över så skulle man ju absolute inte få någonting in där.

Sedan dess så byggde Eric mig några hyllor osv. Jag hade dock fortfarande ingen plats för mina skor och så rasade en av hyllorna och jag hade kläder och skor huller om buller på golvet. 

Mamma var så snäll och skickade över pengar till mig så jag kunde fixa ihop garderoben. Så kolla nedan mamma :). 

Katastrof!

Fick fixat till skorna först.
Tid att bygga kuben som jag köpte. Eric byggde den för mig :).
Kuben är inne :)
Mamma jeans, skinny jeans, vanliga jeans.. kanske lite sjukt organiserat. Men så lätt det är på morgonen.
Fick till och med plats med mina klanningar nu. Hade de i vårt gästrum innan.




5 kommentarer:

 1. Blev lite sjösjuk av de första bilderna - skönt att det styrde upp sig på slutet! :)

  Tycker inte alls det är sjukligt att sortera olika jeans och annat - jag är ännu värre! Det är så HÄRLIGT att organisera och sortera! :)

  Och vilka snygga skor!! :) Har hittat minst ett par jag vill ha!

  Det är ofta väldigt bra att bygga sin egen garderoblösning - det har vi också gjort! Vi har ju slagit upp taket upp till nock i sovrummet (underbart med högt till tak!)och har därmed snedtak ner till en meter ovanför golvet. Där har vi gjort garderob! Snygga tyger istället för skjutdörrar - på båda sidor i rummet. En sida till mig och nästan en sida till Kai... ;) Har hängt stänger och satt in klädförvaring - KANON! Ska ta en bild någon gång... :)

  SvaraRadera
 2. Ser jätte bra ut gumman!
  Altid skönt att få lite överblick tycker jag, fast inte alltid - när man står å spanar ut över kläderna och inser att man inte har något att ta på sig av allt som finns där...
  Jag har en så kallad pigkammare som walk-in-closet - helt underbart! De som bodde där innan hade det datarum, men det är ju verkligen pinsamt nyttjande av kvadratmeter. När jag tapetserade med svarta sammetstapeter och la in svart heltäckningsmatta, i taket hänger det en kristallampa - men egna lilla värld :)

  SvaraRadera
 3. Haha ja Caroline... det kanske inte ar sjukligt. Harligt att hora. Jag organiserade aven mina T-shirtar i vitt, svart och fargat och likadant med de tunna langarmade trojorna.. listan kan fortsatta men du forstar.. Det ar enormt organiserat nu men sa jakla bra och sa enkelt. Vad harlig eran garderob later. Ta garna kort nagon gang :)... langtar tills vi koper hus da jag ska verkligen kora pa coh bygga en garderob precis som man vill...

  Marie, gud vad det stammer.. kanner alltid sa att jag aldrig har nagot att ha pa mig.. men nu har det dykt upp klader sedan organisationen som jag hade glomt att jag har sa darfor kanns de som nya. Far se hur lange det haller i sig. Vad snygg din garderob later da.. svart sa lackert och kristallkrona.. harligt varre :)

  SvaraRadera
 4. Det är toppen - färgkombinerat ska det vara!! :)

  Jag undrar om mitt beteende hänger ihop med att jag är bra på Tetris... Och att lägga pussel... (Inte för att det blir så mycket tid över till det men det är kul när det händer...)

  Finns det ett mönster här? Är du också en fena på Tetris?

  SvaraRadera
 5. Caroline, jag ser absolut en länk där. Jag är en riktig fena på tetris. Var även jättebra på snake på nokia telefonerna om du kommer ihåg :). Lägga pussel kan jag göra i sömnen. :)

  SvaraRadera