lördag 11 mars 2017

Lilja 5 År

Den 10:e mars fyllde Lilja 5 år. Det är svårt att förstå att hon redan är fem år. Det känns inte som att det är längesedan vi tog hem henne från sjukhuset.

Jag gick fram och tillbaks med att antingen ha ett litet kalas med bara familjen och istället ta Lilja till Disneyland (vilket hon dock säger att hon är rädd för då hon är rädd för att faktiskt träffa Musse, Mimmi, Kalle osv., men jag tror hon skulle ändra sig så fort hon kom dit 😏), eller ha ett större kalas. Det blev det senare alternativet, för att Lilja ville så gärna ha ett kalas med "Elefant Tema."

För er som har följt bloggen ett tag, och för vänner och bekanta så kommer ju inte detta direkt som en överraskning då Lilja har varit besatt av elefanter sedan hon föddes i princip. Kanske berodde det på att jag gav henne ett gossedjur som var en elefant när hon fyllde ett år. Hon har liksom blivit "brainwashed" att tycka om elefanter 😜. När hon var liten var elefanten större än henne själv, men han fick följa med överallt. Det gör han än idag, även om han inte ser ut som han gjorde för några år sedan 😏.

Elefanten fick namnet Binky och därmed hade vi ett "Binky Party!"


Systrar 💖

"Binky" Piñata 🐘Lilja fick ett hopptorn i present av sin Papa Bear 💙

Sissy och "Uncle Dave"Lilja's bästis från skolan, Kennedy 👭Kusiner 💗

Minsta kusinen 💓Lilja tyckte pinatan var jättekul!!Min lilla älskling är 5 💝💝💝

Lilja och hennes faster Laurie 😊4 kommentarer:

 1. Wow! Vilket kalas. Så många fina bakelser och swimming pool! OCH som om det inte vore nog med det så har ni ju sommar! Här har vintern fortfarande ett grepp om oss. För ett par veckor sedan så var det faktiskt 18 grader. Men det försvann lika fort och häpnadsväckande som det kom.

  Grattis till Lilja!! Dina döttrar är så söta båda två :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack Ann!! 😊

   Vädret är faktiskt ganska ostabilt just nu. Vi har regn idag faktiskt, men vi har faktiskt haft tur med vädret varenda födelsedag för Lilja, trots att det kan ha varit dåligt väder följande dag eller dagen innan. En liten tjej som Lilja gick hos dagmamma med fyller helgen innan, och varande helg har varit dålig på hennes födelsedag sedan hon föddes men alltid bra följande vecka på Liljas haha.

   Mysigt med vinter också kanske? Jag saknar ju den 😊

   Radera
 2. Alltså, dessa tema-jättekalas ni har där borta! 😄 Lättjobbat... Men roligt gissar jag! Smidig present - hoppborgen... Enkel att placera och förvara? 😄 Och vilka tjusiga bakverk!! Mamman gjort själv?? 😃 Lilja verkar haft en härlig dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var jätteroligt 😊. Fixade allt själv förutom tårtan, orkade inte 😂. Det var mycket enklare i år för Eric tog hand om maten, så det får det bli varenda födelsedag framöver 😆. Hoppborgen dras ihop till i princip ingenting. Super lätt att förvara 😊

   Radera