tisdag 22 maj 2012

God mat, bra sällskap och fint väder

Vädret har varit superfint de senaste dagarna. Det har vi försökt ta vara på så gott vi har kunnat. Det är inte lika lätt med en liten bebis. Allt tar mycket längre tid, är mycket mer komplicerat, och väldigt tröttande från stund till stund. Men om det är en sak som är säker så är det helt underbart och det roligaste som har hänt oss. 

Idag har dock varit en sådan dag då det har varit väldigt tröttande. Jag bestämde mig för att vara hemma idag hela dagen för att försöka få gjort en massa pappersarbete som jag liksom aldrig får tummen ur att ta hand om. Tror ni att jag fick något gjort? Jo, faktiskt två grejer. Men jag har typ 100 kvar. 

Hur som helst, lilla Lilja bestämde sig för att somna alldeles nyss. Det var första gången på hela dagen. Jag förstår inte att hon har kunnat vara vaken så här länge. Självklart så var hon också ganska grinig då i och med att hon var så övertrött. Så jag känner mig ganska utmattad just nu. Hur som helst här kommer några bilder från de senaste dagarna som har varit så fina.

Vi mötte upp med the Welsh's i fredags för ett glas vin på Arnoldis. Jättebra restaurang med en uteservering. Perfekt för smurfar.

Min Lilja

I lördags gick vi till Cielitos. En supermysig mexikansk restaurang.

Självklart så var smurfen där.
I söndags så hade de en car show på State Street som vi knallade igenom. Där står jag med min nya BOB som är det bästa inköpet någonsin.

Eric kollar in Benzen.

Ser ut som från en tecknad film. Varför kan inte alla bilar se liknande ut. Skulle gärna bo i Ankeborg om jag fick välja.


Därinne gömmer det sig en som tycker om att äta.
På Santa Barbara Board Walk. De har en art show här varje söndag. Alla lokala konstnärer säljer sina verk. Det är jättekul att kolla på och kan rekommenderas om ni skulle ha vägarna förbi Santa Barbara.

Tacos och carnitas är inte helt fel.
I måndags så mötte jag upp med två härliga damer Liz och Natasha för att catch up.

2 kommentarer:

  1. Ser härligt ut! :D

    Och på vissa bilder ser det ut som att du blir mer och mer lik din mamma! :D

    SvaraRadera
  2. Det är mycket möjligt min vän. Du är inte den enda som säger det :)

    SvaraRadera