måndag 17 mars 2014

Helgen i Bilder...

... för att det är lättare så! :) Vi hade en supermysig helg. Väldigt lugn men det var så skönt för snart så kör det igång med ny bebis och allt...

Vi gick till bibblan på movement klass med Liljas bästis, Skyla :). Där träffade vi på Julia och hennes supersöta lilla kille Nicholas. Var så längesedan jag träffade henne så det var kul att catch up. Vi bakade hemmagjord pizza. Det var supergott!!

Pappa i full fart på dansklassen på YMCA som Lilja bara älskar!

Vi åt god mat och bara slappade i lördags!

Någon älskar att borsta tänderna (vilket ju är jättebra!). Lilja hjälpte även mamma att packa. När Uncle Ben och Uncle Phil kom och hälsade på så blev hon så här glad (bilden nedan höger).

Det blev en liten visit till stranden igår. Tyvärr får jag som höggravid sitta på marken för att någon annan vägrar ge upp stolen som ni ser!

Vi tog "Maternity Pics" igår kväll. Snälla Leslie tog korten för oss!

Solnedgången var så fin!

Leslie och jag!

10 kommentarer:

  1. Åh vilken härlig helg! Och för att inte tala om solnedgången, vilken lyx att få bo nära havet :) Vilka fina bilder ni kommer få!

    SvaraRadera
  2. Men herregud vad fina bilder, jag får sluta läsa din blogg med risk för avundsjuka ;)
    ... spännande att det börajar närma sig med bebisen :) När är det dags ?
    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahaha. Det kommer vara dags den 24:e april om allt går som det ska :)

      Radera
  3. Oj oj oj så snart!!! Va kul!! Vad säger lilla Lilja? :) verkligen fina bilder!!!! Tur att fotografen har så bra modeller att ta kort på!!!
    Kram Karin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha så snäll du är :). Japp snart är det dags vilket känns jättebra. Börjar kännas tungt ärligt talat. Lilja pekar och pussar på magen och säger bebis men vet oj om hon faktiskt förstår. Tror nog inte det :). Kraaaamis

      Radera
    2. Knappt så en annan förstår :)

      Radera
  4. Riktig myshelg! :)

    Och underbar miljö för fotografering! Ljuset ser helt magiskt ut! Och havet... Suck... Vi västkustflickor älskar havet! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, skulle inte kunna bo i inlandet tror jag :). Älskar havet!

      Radera