onsdag 12 mars 2014

Liljas Födelsedag

Liljas födelsedag gick som sagt av staplen i lördags. Vi hade bestämt en park där vi skulle vara och det är "first come first serve," så Eric åkte dit klockan sju på morgonen. Parken var tyvärr stängd då så han fick vänta en timma på att "The Ranger" skulle komma. När parken väl öppnas så visar det sig att någon har varit där mitt i natten och satt upp för ett party. Alltså så jäkla irriterande när man är inställd på någonting och man har mappat ut hur allt ska vara i huvudet. Men det fanns ingenting annat att göra än att ändra planerna. Tvärs över vägen fanns det en del av parken som var ledig så det fick bli det. Tråkigt när det inte blir som man har tänkt sig men men.

Lilja hade en jättebra dag i alla fall. Parken var ganska så pass inhängd vilket var skönt för man slapp spendera all tid att kolla efter barnen. Vilket som dock var skönt var att alla tog hand om henne, morbror Phil, faster Laurie, kusinerna, Susanne, morbror Phil så det gick ingen ö på henne, och jag kunde mer eller mindre slappna av och prata med gästerna lite grann. 

Det här året bestämde vi oss för att förenkla allt så det blev inget matlagande eller bak för mig. Eric grillade burgare och korv och så hade vi en sallad. Tårtan köpte jag :). Men trots att vi förenklade allt så var det ändå en miljon grejer att fixa med. Men det är väl så det är. Det var lugnt och härligt i alla fall, och ingen speciell stress. 

Jag kan inte fatta att ett år till har gått förbi och att min smurf är hela två år gammal. Grattis till min lilla älskling!Skyla ville hellre pussa på pinatan än slå den :). Först hade jag tänkt att köpe en elefant pinata i och med att Lilja absolut älskar sin "Binky" elefant men samtidigt så hade ju det kunnat fått förödande konsekvenser då poängen med pinatan är att man ska slå den tills den går sönder. Vet inte riktigt vad Lilja hade tyckt om att slå sönder sin bästa vän. Lite konstig tradition det där med pinatan då man slår sönder ett djur, människa etc.
Hehe!


4 kommentarer:

 1. Ah vad irriterande när man har tänkt ut det hela och så sätter någon käppar i hjulet för det! Men det ser ut som ni fick en bra plats för kalas ändå :)

  Ja det här med pinata är lite konstigt faktiskt... Jag tänker, är det så himla roligt att slå sönder den? Varför inte bara ställa fram skålar med godiset?
  Dock så ska man ju ta seden dit man kommer :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha jag tror barnen tycker det är kul att slå sönder den haha. Verkar i alla fall så :)

   Radera
 2. Grattis i efterskott lilla skruttan! :D Vilket fint kalas det blev! Men hur hade de lyckats ställa i ordning ett kalas under natten om det var stängt? Hade de plankat in?

  Tänk, jag förstår inte heller grejen med att slå sönder stackars figurer... Vilken grej att lära små barn liksom... Det var nog tur att du skippade elefanten! :)

  Lilja ser måttligt imponerad ut av tårtan förresten! :D Hahaha - vilken min!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja de måste ha gjort det. Rangera sa att det händer hela tiden. Känns så fel liksom.

   Nä verkligen tur att vi skippade elefanten. Haha jag vet. Minen är oslagbar! :).

   Radera