söndag 30 mars 2014

Tillbaks till Sjukhuset

Har haft en relativt bra vecka med mycket hjälp osv men i torsdags och fredags så mådde jag inte bra igen och doktorn ville att jag skulle tillbaks till sjukhuset för extra koll. Efter jag hade legat där ett par timmar så gick värdena tillbaks till normala igen och jag fick åka hem tillbaks till bed rest.

Igår mådde jag riktigt bra förhållandevis och fick gjort en massa pappersarbete som jag har förskjutit och förskjutit. Städade och grejade lite men vilade emellanåt. Eric tog Lilja och åkte massa ärenden. Sedan så åkte de till kusinerna till kvällen så jag fick i princip hela dagen för mig själv. Det var helt underbart! Självklart älskar jag mina två snuttar men man måste få lite egentid ibland också så att man bara kan vara och inte behöver vara alert hela tiden. 

Nu så kommer mamma om exakt en vecka. Jag kan inte fatta att tiden har gått så fort och att vi kommer möta henne på flygplatsen om bara några dagar. Yaaayyy!!!!


Eric satt hos mig i flera timmar :)

7 kommentarer:

 1. Ja egentid behövs verkligen, oavsett hur mycket man tycker om personerna i sin omgivning. Eftersom jag är hemmafru för tillfället blir det dock lite obalans hos oss när det kommer till egentid. Jag har ju egentid dagarna i ända och när helgen kommer tänker jag att nu kan vi hitta på en massa saker och så slipper jag ju göra allt ensam. Medan M är slutkörd efter en arbetsvecka och tänker att nu äntligen blir det lugnt och skönt. Men vi har lärt oss kompromissa och M brukar säga till lite då och då att nu är det egentids-dags och då brukar lämna honom ifred och pyssla med annat. Men inte alltför länge, blir så sällskapssjuk när jag vet att han är hemma ;)

  Hoppas allt fortfarande är bra och att du haft en bra helg!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åhhhh haha jag vet precis hur det är. När Eric kommer hem efter veckan så vill jag hitta på en massa roligt med honom men han är helt slut och vill vila. Vi får också kompromissa :)

   Radera
 2. Men stackare sjukhusbesök igen!! Va skönt att dina värden gick ner igen!! Va härligt att din mamma snart kommer!! Då kan du ligga på bed rest i lugn å ro!! :) hur länge stannar hon den här gången?
  Egentid e allt härligt! Jag har lite egentid nu innan jobbet. Passar på å klippa å slinga mig :)

  Kram Karin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur!!! Med mamma känner man sig ju så bekväm och kan säga vad man vill att hon ska göra osv :). Hon kommer stanna i 9 veckor. Så underbart du vet! Så härligt med nytt, fräsht hår. Slinga dig, wow!!! Det var vågat Karin! Har du gjort det någon gång innan?
   Kraaaaam

   Radera
  2. Japp för ett halv år sen färgade jag det ljusare. Nästan lite halv rött. Nu blev det min hårfärg med röda slingor. Slingor syns ju inte så mkt ☺

   Radera
 3. Mammamammamammamamma! :) Tänk om du bott hemma i Sverige istället...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja tänk :). Ska bli så skönt att kunna slappna av på ett annat sätt nu i och med att mamma är ju den som jag känner mig allra bekvämast med (om man inte räknar Eric då), och som man kan tala om för exakt vad man behöver/vill :)

   Radera