tisdag 17 maj 2011

Anniversary

I söndags så firade jag och Eric våran anniversary. För sju år sedan den 15:e maj så gifte jag mig med "the love of my life" på Haskell's Beach i Santa Barbara. Det känns som att det var igår samtidigt som att det känns jättelänge sedan. Ni kan läsa mer om det här.Eric väckte mig runt klockan 8 på morgonen. Herregud liksom :). Men vi startade vår dag med att göra oss iordning. Eric gick runt och städade upp från natten innan. Vi knallade ner till stan och hade frukost eller brunch. Sedan gick vi runt och strosade hela dagen. Jag köpte mig en klänning och ett par sandaler. Eric köpte sig ett par jeans och en T-shirt. Vi hade det jättemysigt.

Det var en bilshow som pågick.
På kvällen så tog Eric ut mig på en restaurang som jag har velat gå till jättelänge. En liten mysig italiensk restaurang, som ni måste testa om ni någonsin befinner er i Santa Barbara.

Min fina man.

Vi har börjat kapa av våra huvuden när vi tar kort. Min kamera är sönder så när man tar en bild så kan man inte se någon bild på skärmen så man får liksom chansa.

7 kommentarer:

 1. Men grattis så mycket!! :) Låter som en trevlig dag! Och vad stor han har blivit på dessa 7 år! :) Ja, vuxen alltså - inte tjock! :)Du däremot ser ut som när vi gick i nian... :) MED LUGG OCH ALLT! Hahaha! ;)

  Om kamerans bildskärm är trasig får ni väl göra som på stenåldern och titta i sökaren! :)

  SvaraRadera
 2. GRATTIS!! :)
  Håller med Caroline, ni har båda blivit stora (vuxna)! ;) Ni ser så unga ut på bröllopsbilderna! Jättefina är ni!

  Låter som ni haft en mysig dag!

  SvaraRadera
 3. Men ooh vad stilig karl du har! ;)

  SvaraRadera
 4. Ja, Babbeluttan har letat sig hit också... Hoppas du inte misstycker! :)

  SvaraRadera
 5. LOVE LOVE LOVE the pics! I forgot your anniversary! I feel so bad, but it looks like the perfect day. Hugs and Kisses and congrats to my favorite little couple! muah muah!

  SvaraRadera
 6. Thank you all for the comments :)...

  Caroline, jag tycker det ar jatteroligt att Babbeluttan har hittat sig hit. Har hon sin egen blogg nu :)?

  Plus det som du sa om kommentarerna som forsvunnit. Det verkar som de har en ny spam folder som tar bort kommentarer automatiskt, de som verkar vara spam. Jag maste ga in och markera de non-spams... Tack for att du sag detta :)

  SvaraRadera
 7. Toppen - din lilla datanörd! ;) Problemet löst!

  Nä, Babbeluttan har inte lärt sig blogga än (med det kanske kommer!!) så hon domderar runt på min istället... Men hon har egen mailadress i alla fall! :)

  SvaraRadera