söndag 22 maj 2011

Human Centipede

Se aldrig filmen "Human Centipede" om ni inte vill bli ärrade för livet. Jag tror jag har blivit det. Sedan jag såg denna filmen, jag tror det var i måndags så har jag inte kunnat sluta tänka på den.

Jag och Eric har Netflix på vår TV nu. Det kostar $7/månad. Men den första månaden så är det gratis. Det är helt otroligt och jag kan starkt rekommendare det. Man har hur många filmer som helst att välja mellan. Man loggar bara in och så söker man efter en film som man vill se och direkt så kan man se den. De har alla möjliga sorters filmer att välja på, nya, gamla, TV-serier etc... 

Hur som helst tillbaka till Human Centipede. Jag tittade under nya filmer och såg att Human Centipede verkade intressant. Jag visste inte ens vad centipede var på svenska.. så jag tänkte inte mycket mer på det. En centipede är en tusenfoting. Eric satt och tittade på datorn medans vi tittade på denna filmen. Så han tittade fram och tillbaka. Filmen kommer till slut till en punkt då Eric tyckte att jag skulle stänga av... men jag ville så klart se klart den. Jag hade sett mer än hälften redan.

Filmen var helt sjuk verkligen. Jag som tycker om sjuka filmer, ju sjukare desto bättre liksom kan säga att denna tog priset. Eric fortsatte sedan att vara arg på mig för att se klart filmen. Han blev så arg att jag blev jättearg och till slut bara gick och lade mig. Nästa dag var jag arg på honom för att han var arg på mig.Till slut så släppte vi det i alla fall. 

Nu, har det gått så långt att vi pratar om den hela tiden och Eric pratar om hur han ska göra mig till en tusenfoting... och jag kommer vara delen i mitten... Eric satt till och med samma kväll och halvsov medans han tittade på SouthPark som hade gjort ett avsnitt om denna filmen, som han nästa dag ville att jag absolut skulle se. Jaja jag ska inte avslöja mera nu. Om ni nu skulle vilja se den. Men jag säger ni borde ta avstånd från den om ni inte vill ha sjuka bilder i huvudet en vecka senare, efter att ha sett den.

Jag tänker inte lägga upp en trailer eller någon bild. Det kan till och med ärra er, så här kommer en bild istället på en söt tusenfoting.


2 kommentarer:

 1. Hej Linda!

  Jag skriver till dig med anledning av att vi lagt upp en länk till din blogg på vår hemsida (se: http://www.usafakta.se/kalifornien.php). Vi skulle bli jätteglada om du kunde länka tillbaka till oss, antingen till www.usafakta.se eller www.holidayphone.se. Dessa två sajter är informativa och relevanta för alla som tänkt besöka USA och vi är säkra på att dina läsare kommer finna dem intressanta. Hör gärna av dig så fort du har möjlighet.

  Mvh, Karin Persson

  info@usafakta.se

  SvaraRadera
 2. Hej igen Linda!

  Jag skulle bara vilja påminna dig om meddelandet jag skrev till dig nyligen angående USAfakta (www.usafakta.se). Jag hade varit ytterst tacksam för svar, vare sig det är positivt eller negativt, så fort som möjligt.

  Tack på förhand!

  Med vänliga hälsningar,

  Karin Persson

  SvaraRadera