måndag 16 maj 2011

Lördag

I lördags så kom min kompis Jess från LA och hälsade på. Jag har känt Jess sedan jag gick på College här i USA. Vi hade en jäterolig dag. En hel del konstiga saker hände hela dagen igenom. Först så åkte vi och åt lunch och drack mimosas. Helt plötsligt så kommer det två mimosas in som någon beställt till oss. Jag ser vem det är och ser sedan denna människa gå emot oss. Jag bara åhhh sååå jobbigt, vad ska den här människan säga. Det roliga var att jag kunde inte förstå ett ord av vad denna människa sa, men jag svarade ja och nej där jag trodde det skulle passa in. Sedan så tittar jag på Jess som ser ut att förstå vartenda ord. Jag tänker, det är väl att jag är svensk eller något som gör att jag inte fattar denna typ lite getto engelskan ärligt talat. När han sedan försvinner så frågar jag Jess om vad han sa... och hon hade absolut ingen aning själv. Hon hade fejkat likadant som mig. Jag hoppas att vi svarade ja när det skulle vara ja och inte nej.

Sedan så när vi står på parkeringen så säger jag till Jess, titta så konstig den personen i den bilen ser ut. Gud vilket konstigt utseende liksom. Därefter så rör den på sig i bilen och vi ser profilen och ser en jättenäsa. Det är en stor Cocker Spaniel hund (eller något liknande) som såt ut som en tant med page. Vi höll på att dö.

När vi sedan är på banken så frågar han som hjälper mig om vi har några stora planer för ikväll. Jag säger att vi ska ha tjejkväll och sedan gå ut på stan. Jess stor lite till sidan med solglasögon på sig och utropar jättehogt, "VART SKA DU GÅ!!!" Han bara, "ehhhh jaaa jag vet inte ännu." Alla i banken vänder sig och tittar på Jess vid denna stunden. Jess känner att alla tittar och utropar ännu högre "NOT IN A STALKING WAY!!!!" Jag trodde jag skulle smälla av. När vi går därifrån så började hela banken skratta. Vi dog ännu en gång. 

Sedan så åkte vi och handlade mat och när vi parkerar så ser jag in i bilen bredvid en människa som ligger och sover med benen helt utspretade. Jag hade aldrig sett något liknande. Vi dör av skratt en tredje eller fjärde gång.

När Jess sedan ska öppna champagne flaskan så utan att hon gör något så hör jag ett jättehögt "PANG" och jag vänder mig om och ser korken flyga rätt upp och Jess ansikte helt förvridet av skräck. Vi dog en femte gång. 


Haha kolla in de i bakgrunden.

 På kvällen sedan så kom några kompisar över och vi gick ut. Eller Jess gick inte ut för att det hade blivit alldeles för mycket champagne under kvällens eller dagens gång. Här kommer ett collage från lördagskvällen.


5 kommentarer:

 1. Hahaha! Känns skönt när saker är som de brukar! Du har ju alltid tilldragit dig(i våra ögon) udda människor!

  Men du - har du fått bugg i systemet eller rensar du bort kommentarer själv? Flera stycken som försvunnit!

  SvaraRadera
 2. Vaaaaa nej gud jag hade ju aldrig rensat bort en kommentar fran dig.... Gud jag kanske har en bug. Hur kollar man ens sant.

  Och ja, enligt oss sa har jag alltid attraherat valdigt udda manniskor, inklusive dig min van :).. hihihihi

  SvaraRadera
 3. Hahahaha! Ja, inte minst!! :)

  Både några av mina och åtminstone någon av Emelies som har försvunnit... I alla fall på min dator! Ingen aning om hur man kollar sånt - men du är ju en fena på bugg!! :)

  SvaraRadera
 4. Haha det där om udda människor kan jag ju bara hålla med om! ;)

  Jag har också upptäckt att det försvunnit kommentarer, men trodde först att det bara var min dator. Vilket det ju uppenbarligen inte var.

  Där du redigerar dina inlägg och så, finns det någon "history"-funktion eller nåt liknande? Eller den sidan du ser folks kommentarer när du är inloggad, och där du själv kan kommentera dina egna inlägg och svara på folks kommentarer?

  SvaraRadera
 5. Hej igen.. till kommentarerna... Det ar nagon ny spam grej som de kor sa de deletar eller skickar kommentarer till en spam folder, de som verkar vara det. Jag far ga in och markera sjalv star det.. Tack for att ni ar sa uppmarksamma :)

  SvaraRadera