onsdag 1 juni 2011

Chillin' with my baby

I helgen som sagt så blev det ingen sjögång för oss så vi tog det bara lugnt. Det var verkligen helt super. Jag kände att jag behövde verkligen recharge. 

Jag känner mig fortfarande inte frisk vilket inte är roligt. Fortfarande helt slut som att jag går i dvala. I helgen så var jag tvungen att under en av våra promenader sätta mig ner på en bänk och vila. Flera gånger hände detta haha. Inte bra att gå i dvala när jag är på jobbet. Har små stunder då jag är mer klar men de är inte långa. Förstår verkligen inte. Hur som helst. Så idag så åkte jag och tog blodprov. Jag hoppas nästan att de hittar något.

Här kommer några bilder från våran chill helg. 

Här satt vi i flera timmar. Tog tequila shots... ahhh vilka hemska minnen som kommer tillbaka när man tar de shotsen.


Frukost på söndag morgon på Renaults. Ett franskt litet frukost ställe.

Måndag frukost kl 14 eller så.

En av memorialsarna i Santa Barbara


4 kommentarer:

 1. Hej! Vilken rolig blogg du har, råkade hamna här när jag letade efter bloggar om "road trips in cali". Hur som helst, min man och jag ska bila genom cali i september i år, och eftersom du är resident där passar jag på och fråga vad man ska se i Santa Barbara / bra restaurang? Vi stannar till där på vägen från SFO till LA, vore kul med insider-tips :) (bara om du hinner/vill/orkar svara)

  Annars önskar jag dig en härlig sommar!
  Mvh Anne

  SvaraRadera
 2. Hej Anne. Tack så mycket :). Ja men jag kan absolut göra det. Inga problem. Jag har faktiskt tänkt ett längre tag att skriva ett resetips inlägg här. Jag har tidigare bott i Los Angeles (plus vi åker dit ofta), och i San Francisco (dock bara ett kortare tag), men jag kanske skriver och tipsar om det med. Men absolut om Santa Barbara. Tack för kommentaren. Kram Linda

  SvaraRadera
 3. Kul, det ser jag fram emot! Man får alltid bättre tips av någon som faktiskt bor där än genom att läsa guideböcker och annat...
  Gud vad jag skrattade åt ditt inlägg om att parkera på handikapps-plats, sånt händer bara i USA! :D Men tänk vad konstiga människor och konstiga möten förgyller vardagen med lite skratt och saker som man kan berätta/blogga om senare ;)
  Ha nu en riktigt fin dag! Själv har jag halsfluss och kan inte njuta av den fantastiskt fina svenska sommaren som just anlänt :( Kram Anne

  SvaraRadera
 4. Hahaha kul att du gillade det inlagget. Det var inte klokt alltsa. Vilken hysterisk manniska. Precis, sant har hander bara i USA, haller med dig till 100 :).
  Ahh stackare. Hoppas du mar battre snart. Krya pa dig. Kramar

  SvaraRadera