tisdag 30 september 2014

Grattis Alexis 1 År

I lördags åkte vi ned till LA (närmare bestämt nära Venice Beach området) där vi skulle fira Alexis som fyllde 1 år. Vi alla samlades i en mysig liten (eller enormt stor faktiskt - "LA storlek") och åt god mat - Angelica hade gjort goda köttbullar och korvar samt rödbetssallad ("Swedish Style"), sedan fanns det en massa annan plockmat. Temat var från filmen "Tangled" och Lilja fick lite smått och gott som armband och hårförlängning som hon kunde leka med. Hon kunde inte ha varit gladare. Lilja hade jätteroligt med barnen som var där och de hade även en enorm lekplats där hon kunde gå loss.

Jag kan inte fatta att ett år redan har gått förbi sedan Alexis föddes. Tiden går så fort. Hon är så fin och har precis lärt sig att gå lagom till sin 1 årsdag.


En liten bra inhängnad för bebisar fanns :).

Den här tjejen vet hur man har roligt.


Grattis söta Alexis!

2 kommentarer:

 1. Vilka sötsnutar!
  Är dina barn helt tvåspråkiga? I så fall, vilket språk pratar ni mest hemma?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :). Ja, eller den minsta kan ju inte prata alls ännu ;) men den äldste kan både svenska och engelska. Hon pratar dock mest engelska (det hon kan prata hittills). Jag antar att det är så för att vi bor här och vi är runt engelska precis HELA tiden. Därför tror jag att det är bra att jag tar henne till svenska skolan så hon ser att det är andra än mamma som bara pratar svenska, även om jag har några svenska kompisar som vi umgås med. Tror det kan vara bra i stor grupp så.

   Du borde introducera svenska till de små :). Pratar du svenska till de redan?

   Radera