onsdag 30 december 2015

Julafton

Ja, julafton var ju för några dagar sedan nu och nu lever vi i något slag mellandagsland innan det är dags för nyår imorgon. Men jag har inte hunnit skriva ett inlägg ännu om vår julafton så det kommer nu :). 

Varje år sedan jag kom hit till staterna så har jag firat julafton ihop med Erics familj, de jularna som jag inte har varit i Sverige då. I USA så firar ju de flesta mest på juldagen, det är ju då tomten har kommit på natten osv men Erics familj har alltid firat på julaftonen mest, vilket jag har tyckt varit väldigt mysigt, i och med att det påminner mig om hur vi firar hemma. Vi har alltid ätit god mat under eftermiddagen kvällen och sedan öppnat paket ihop. 

I år åt vi god mat och öppnade stockings ihop på kvällen. Vi bestämde oss för att vänta med att öppna alla andra paket tills juldagen då Erics syster med familj skulle komma över till Erics föräldrar. 

Vi hann till och med med att gå till kyrkan på eftermiddagen/kvällen där vi lyssnade på fin julmusik. På väg dit stötte vi på" Sawyer" från "Lost" serien igen haha. Vi såg ju honom när vi var och åkte skridskor senast. Vi verkar stöta på honom hela tiden. Jag vill så gärna säga något som typ "Hej Sawyer," men Eric förbjöd mig. Nu har jag bestämt mig att göra det ändå nästa gång hihi. Han är faktiskt riktigt lång. Minst 185 cm lång. Alla skådespelare verkar ju vara ganska korta annars. 

Här kommer ett litet bildregn :).Det är verkligen en konst att få till ett kort där alla tittar in i kameran och ler för att inte säga näst intill omöjligt!


a

Några myskort på bara oss två <3.

Ben spenderade julafton med oss också :). Barnen ÄLSKAR honom!

Det går inte att hålla Sofia och ta ett kort på henne där hon skrattar in i kameran. DET är omöjligt!

Åh Lilja med sin Benny <3.

Sofia får sitta ned istället och så får vi knäppa foton, då kan man få till bättre kort.

"Neeeeej jag vill inte komma upp i knät!!!"

Sofia med sin farbror Jason.


Systrar.


Lilja hade på sig en klänning som jag hade på mig när jag var liten som min mormor köpte till mig. Kändes så speciellt och hon var så fin. Lilja fick en enhörning av Ben som hon nu sover med varje natt. Den bästa presenten någonsin!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar