fredag 18 december 2015

Svenska Skolans Julavslutning

Hej, nu var det ett litet tag sedan. Det har varit full rulle för oss de två senaste veckorna men nu i söndags efter vi firade lucia med SWEA (vilket jag var involverad i) så har veckan som gått varit lugn i alla fall. Liten Sofia har varit sjuk med feber så vi har hållt oss mest hemma. Det har varit JÄTTESKÖNT! 

De enda outings vi eller jag har haft under veckan var en happy hour med två kompisar då vi bytte paket. Supermysigt! Och igår så hade Eric sin firmafest som vi gick på. Det var jättetrevligt att träffa alla hans kollegor, bossen och hans fru. 

Idag hade Lilja balett och efter det så åkte vi till Cloud 10, som är ett trampolinställe där barnen kan hoppa och ha sig. Jättenajs då barnen underhåller sig (nästan helt ;) själva och jag och Laurie kan prata. Det var skönt att komma ut med barnen lite eftersom vi som sagt varit hemma mest under veckan. Idag mådde Sofia mycket bättre också och hon lekte så det stod härliga till på Cloud 10.

Förra lördagen så var det avslutning på Svenska Skolan i Thousand Oaks där Lilja gick som tärna i luciatåget i kyrkan, följt av julfest, julbord, dans runt granen och sist men inte minst så kom tomten med godis för alla barnen. Tyvärr så är Lilja OCH Sofia livrädda för tomten. Lilja kastade sig under bordet ihjälskrämd när tomten knackade på dörren. Sofia skrek hysteriskt. Tomten bankade dock på dörren något så enormt att det var inte undra på att vissa barn blev jätteskrämda. Efter mycket om och men så fick jag Lilja till att gå fram till tomten ihop med mig, samt Sofia. Efter en snabb visit och snabbt korttagande så fick vi i alla fall godis från tomten vi med.


Söta Emilia, Aria och Lilja i mitten <3.

Emilia var en riktig liten sångfågel på lucia.


Suddigt tyvärr. Men dessa två var hur söta som helst. Höll hand igenom hela luciatåget.

I nästa inlägg kommer lucia i Santa Barbara...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar