lördag 16 maj 2015

Krabba, Hummer & Lugn

Om vi åt som kungar igår!!! Vi bestämde oss efter extremt mycket om och men att gå till Enterprise Fish Co. Vi åt som att det inte fanns någon morgondag. Vi beställde in vin, whiskey, två stora förrätter och sedan kom huvudrätten. Eric beställde hummer och jag krabba. Till huvudrätten fick man välja på olika sidorätter och jag valde clam shower och en sallad. Sedan kom krabban och till Eric hummern. Det var så mycket mat att man nästan mådde illa när man var klar. För att inte glömma brödet som vi snacksade på innan förrätterna ens kom in. Och mådde man inte illa efter maten så gjorde man det i alla fall när notan kom. En gång om året får det lov at spenderas på det viset men absolut inte mer. 

När vi kom hem så kunde vi njuta av lugnet och vetandet att inga barn skulle vakna upp under natten, och morgonen var helt underbar. Vi vaknade upp sakta och satt och drack en kopp kaffe läääänge i soffan innan vi körde igång dagen.

Barnen verkar att ha haft det hur bra som helst igår kväll, natt och morgon. Det verkar som att alla sov genom natten. Nu är de snart på intåg. Jag saknar de små gryna rejält faktiskt. Vi ska passa Violet idag under dagen så jag funderar på att ta de till SB Zoo. Eric behöver lite lugn och ro och fixa med sina verktyg så vi kan dra iväg på lite skoj själva. 


3 kommentarer:

 1. WOW!! vilken måltid! Gott såg det ut! Ja, man måste få unna sig sådant iallafall någon gång, per femte år eller så haha, eller vartannat iallafall :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur haha. Verkligen inte ofta!

   Radera
 2. Such cute pics! loved having my nieces!

  SvaraRadera