lördag 30 maj 2015

Zoo & Liljas Examen

Igår hade vi en fullsmockad dag med zoo och sedan åkte vi ned till LA för Liljas examen. Vi var på zoo med Mami, Nell och William och det är så roligt för Nell och Lilja är lika gamla och William och Sofia är lika gamla. Zoo är det perfekt stället för play dates. Barnen är underhållna medans vi vuxna kan prata (någotsånär i alla fall). Nu har vi äntligen köpt deras medlemsskap så vi kan gå hur mycket vi vill haha. Vi fick äntligen till att åka tåget som går runt zoot. Lilja har velat åka hur länge som helst men det har aldrig blivit av. Sofia ville inte veta av tåget dock och lät oss alla som åkte veta det. Det var ren hysteri men vi klarade oss igenom resan i alla fall. Det fanns ju inte många alternativ. 

Därefter fick jag kasta mig och köpa köttbullar på TJs för Liljas examen var en potluck så alla bidrog med någon maträtt, och hem och steka de. Eric kunde åka med ned vilket var jätteroligt och så kom Erics föräldrar också. 

Vi hade picknick, åt gott, pratade, barnen lekte i lekparken, det fanns en fiskdam för barnen, vi sjöng och diplom delades ut. Det var verkligen jätteroligt. Svenskarna vet hur man gör :). Vi kommer sakna gruppen över sommaren. Nell och Lilja ställde sig i vindmaskinen vilket de tyckte var jätteroligt.Älskar kortet på Lilja och Sofia när de går ihop. Emilia och Lilja tog ett vanligt kort och ett kort när de skulle löja sig :).


Våran lilla busunge.Lilja så stolt när hon fick sitt diplom :).

Lilja och sin favoritfröken Gittan!2 kommentarer:

  1. Underbart! Känns som att en svensk fröken ska heta Gittan...! :)

    SvaraRadera