torsdag 7 april 2011

Eric var med om en bilolycka idag :(

Min älskling var med om en bilolycka idag. Han ringde mig imorse när jag var på jobbet och berattade att han hade varit med om en hemsk olycka men att han var ok. Sedan kunde han inte prata längre utan skulle ringa mig lite senare. Jag satt på jobbet och höll på att gå nedför räkning. Jag var såååååå orolig. Jag visste ju liksom inte någonting. Till slut så bestämde jag mig för att bara åka. Jag vet att han inte ville att jag skulle komma till olycksscenen för han tycker alltid jag kommer in som ett yrväder när det är något och han kan inte koncentrera sig. Men jag bestämde mig för att åka ändå och typ sitta i bilen eller nåt. Men när jag skulle åka iväg så ringde Eric och sa att han var på väg till en Auto Body Shop som låg precis bredvid mitt jobb. Jag träffade honom där. Bilen var helt förstörd.

Han hade tittat på sin telefon i bilen och förlorat fokus för en sekund. Då hade en människa precis gått över gatan, så trafiken hade saktat ner, och då small det. Han körde in i bilen framför som i sin tur körde in i bilen framför. Så tre bilar var involverade i denna olyckan. Erics airbag utlöstes och han sprang sedan ut ur bilen för att kolla att de andra var ok. Den som var precis framför honom hade skrikit i bilen och Eric blev helt förstörd och trodde att han hade skadat någon. Men hon var mer rädd och skrämd än något annat. I slutändan så var alla ok i alla fall. Slutet gott allting gott. 

Nu får vi hoppas att ingen av de som blev krockade kommer stämma oss. Man vet aldrig här i USA. Folk stämmer varandra till höger och vänster här. 

När sådana här grejer händer så sätts allting annat i perspektiv. Vad som betyder något här i livet är ju varandra och de vi älskar. Jag vet inte vad jag skulle göra om något någonsin hände Eric. Vi måste alla uppskatta den tiden vi har här på jorden. Alla dagar är en gåva. Livet är så känsligt och kan tas ifrån oss innan vi hinner blinka.
3 kommentarer:

 1. Fy vad otäckt! Vilken faslig tur att det ändå gick bra!! Inga telefoner i bilen...

  SvaraRadera
 2. Usch! :(
  Vilken tur han hade ändå... Som sagt, nu ser man hur farligt det kan vara att hålla på med mobiltelefoner medan man kör... man tror inte det är så farligt men det räcker med en sekund.

  Vad skönt att inte Eric eller nån annan blev skadad!
  Krama om honom från mig!

  SvaraRadera