söndag 10 april 2011

Mexikanskt & Clementines

Igår så åkte jag och Eric runt... "surprise" "surprise" och kollade på lägenheter. För er som har följt bloggen ett längre tag ni vet att det är inte ovanligt alls att jag och Eric är ute och jagar lägenheter. Vi åt lite Mexikansk mat. Man blir så hungrig av att titta på lägenheter.

Tvingat smile

Fish Tacos som vanligt


På kvällen tog James & Laurie oss ut på middag. Vi åkte till den mysigaste lilla restaurangen någonsin, Clementines. Den låg i Carpinteria (vilket är en liten stad som ligger ungefär 15 min söder om Santa Barbara). Jag och Eric hade aldrig varit där. 


Haha där går Eric
 Allt ingick i beställningen. Man fick sallad eller soppa (eller båda om man valde det stora valet), huvudmåltiden och dessert & kaffe.

Jag valde fisk, plattfisk närmare bestämt. För många år sedan så lurade Eric mig att äta plattfisk. Han sa varför beställer du inte Halibut. Jag bara, men det är väl plattfisk? Han sa nej. Jag bara, men det är väl den fisken som är platt, ligger på botten och har två ögon som sticker upp tätt ihop? Han bara "nej." Så jag åt det och tyckte det var jättegott. Efter jag hade ätit upp så berättade han sanningen. Jag höll på att kräkas. Jag har sådana konstiga ideer ibland med mat, och en fisk som ser ut som plattfisken gör vill jag inte äta liksom. Men ända sedan dess så har jag fortsatt att äta den.

Det var hur gott som helst igår också. Man fick så mycket mat att vi knappt kunde gå ut ifrån restaurangen. Jag tror att Laurie fick rullas ut om jag minns rätt.


Hemskt ful fisk eller hur? Men det finns ju fulare fiskar :)

James

Eric

Laurie

Jag (hemskt kort)

Såååå hemtrevligt

Ser ut som att man är hemma hos någon eller hur.
 Efter middagen så åkte vi och såg en film. Den nya filmen "HANNA." Ärligt talat så tycker jag att man kan hyra den istället för att se den på bio. Där forsatte vi att proppa i oss popcorn. Inte klokt2 kommentarer:

  1. Hanna was the best movie i've ever seen!

    SvaraRadera
  2. Men... Gillar du inte rödspätta då? Den är platt...

    Får nog säja att Marulken är bra mycket fulare och den anses ju vara en delikatess! :)

    SvaraRadera