måndag 16 mars 2015

Helgen gick i lugnets tecken

Detta var en av de lugnaste helgerna jag har haft på år och dag. Det blev nästan så att jag kände mig försoffad till slut. Jag antar att det stämmer det där när man är i rörelse så fortsätter man gärna i rörelse, så för mig blev det istället tvärtom. Jag kunde knappt röra mig. 

Dagen började med klippning och slingor. Därefter åkte jag och åt frukost/brunch på ett cafe. De frågade mig om det skulle vara "Table for two?," men jag bara "No, table for one!" :) Sedan bar det av till nagelsalongen där jag gjorde både manikyr och pedikyr. Hur mycket borde man ge i dricks på sådana ställen? Jag gav 15%. Sedan hade jag lite tid mellan naglarna och massagen så jag åkte och checkade in på hotellet och lade mig vid poolen. Så jäkla nice. Helt tyst var det! Inte van vid det nu för tiden. 

Massagen var helt ok, inte den bästa men helt ok. Efter dock kunde jag knappt se och kände mig jätteyr. Han sa att det var väldigt vanligt att man kan känna så och att jag skulle dricka mycket vatten.  När jag åkte till Whole Food för att köpa lite mat och gott för kvällen (önskar att jag kunde handla allt där förresten - vilket ställe!) så kunde jag knappt se och när en gammal granne hälsade på mig kände jag knappt igen de. Hela kvällen sedan mådde jag sådär, men jag var glad för att jag kunde ligga och må halvkass i fred i alla fall och kollade på flera filmer.

I söndags så var jag tvungen att checka ut klockan 11, jag kände att jag kunde sovit mycket längre. Jag tog min tid med att komma hem, men när jag väl kom hem så var det underbart att se alla igen. Jag hade verkligen saknat de och de mig hoppas jag :). 

Detta får jag nog göra till en vana tror jag. Allt utom hotellet i alla fall ;). 
4 kommentarer:

 1. Guuu' så gött!!! Du kunde alltså koppla bort allt annat? Har själv lite svårt för spa och liknande om det drar ut på tiden... Klättrar lite på väggarna... Och sova längre än 11...!? Vi är nog byggda helt olika! Nu den ljusare delen av året sover jag till 7, max 8 om jag anstränger mig, när jag är ledig... :) Så härligt att bara få vara ett tag - planera in nästa tillfälle snart så det inte faller mellan stolarna! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja eller hur. Jag ska faktiskt planera in något om ett tag så att det verkligen blir av. Nej, kunde inte riktigt koppla bort allt annat plus det kändes väldigt ovanligt att bara ta det lugnt, nästan onaturligt :).

   Nja jag vet inte om jag hade kunnat sova så länge om det inte vore för hur trött jag verkligen är på grund av barnen haha. Kram

   Radera
 2. Så härligt med lite egentid! :)

  SvaraRadera