tisdag 18 februari 2014

30 Veckor Gravid

I torsdags så var jag hela 30 veckor gravid. Mindre än 10 veckor kvar nu. Magen har verkligen börjat växa sig stor tycker jag och vågen går ju tragiskt nog bara upp, upp, upp. Jag får hoppas att det mesta är vattenvikt. Med Lilja försvann ju en himla massa kilon på en gång på grund av att jag bundit så mycket vatten. Förresten att föda barn innebär den mest underbara, snabba viktminskningen någonsin :). 

Allt går hittills riktigt bra. Jag har dock börjat blivit ganska svullen i ben och fötter ser jag. Skor kommer jag knappt i längre. Tröttheten har också ökat markant. Jag måste i princip ta en tupplur varje dag för att fungera. I natt vaknade jag av de värsta smärtorna i magen någonsin. Det gjorde så ont! Och det slutade inte. Det höll säkert på så i 30 minuter. Det var hemskt. Jag kommer ihåg att jag hade likadana smärtor med Lilja och alla sa att det var Braxton Hicks. Men jag trodde inte att Braxton Hicks skulle vara så smärtsamma!? Hoppas inte liten planerar att komma ut tidigt. 

Nu väntar vi på att BIG CHICK ska komma över. Vi ska ha en mysdag ihop. Strosa på stan och äta god mat. Det var alldeles för längesedan nu. 


6 kommentarer:

 1. Otroligt fint! Jag är nästan lite avundsjuk på alla som är gravida nu! Helt sjukt...jag har ju en femmånaders hemma liksom! De växer så himla snabbt :) Fast de där sista 10 veckorna är nog jobbigast i alla fall, innan den lille tittar ut till slut. En lång väntan bara tyckte jag...Och kroppen blir så tung. Ändå...världens finaste belöning när de veckorna är över!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha så kände jag också innan jag blev gravid. Saknade liksom den känslan då man har en bebis i magen. Nu är jag dock redo att vara klar snart :). Absolut världens finaste belöning när det väl är klappat och klart :)

   Radera
 2. Ojojoj så fort det går! Spännande! Och jag som inte börjat måla ännu... ;)

  SvaraRadera
 3. Haha, jag tror tanken är att vågen ska visa på uppgång ;) Men förstår att det är lite mer otypligt sista tiden :) ... och du är så klart lika snygg som alltid ;)

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha jo men till en viss gräns. Jag har redan gått upp lila mycket som de vill att man ska gå upp totalt under hela graviditeten så vem vet vart det här kommer sluta haha.

   Åhhhhh tack du är så gullig :)

   Radera