onsdag 12 februari 2014

Avundsjuka

Avundsjuka börjar väldigt långt ned i åldrarna. Häromdagen hade vi lunch med Leslie, hennes kompis Shannon och Shannons 2 månader gamla bebis. Lilja verkligen avgudar Leslie och så fort hon ser henne så ropar hon hej och blir jätteglad. Leslie höll Lilja ett bra tag och matade henne osv men sedan när det var dags att hålla bebisen så var det direkt andra bullar. Jag har aldrig sett Lilja så avundsjuk. Det kanske är en försmak på vad som väntar när lillasyster kommer. Jag tror dock att det är jättebra att hon får sig ett syskon och lär sig att allt inte kretsar kring henne och att man måste dela osv. 


2 kommentarer:

  1. Hahaha - den där blicken är inte att leka med! :) Lite sotis... Det ordnar sig säkert automatiskt med syskon i huset - syskonuppfostran är fantastiskt! Men ni får nog några roliga duster.... :D

    SvaraRadera
  2. Ja du har nog rätt. Visst är det bra för dem att allting inte alltid kretsar kring dem. Sån himla kul bild! Leopold var precis lika sotis som Lilja var när jag höll L's kusin de första gångerna i somras. Grät tills jag blev tvungen att byta bebis mot honom :) Vi har en bild väldigt lik denna faktiskt. Men det gick över fort som tur var!

    SvaraRadera