måndag 17 februari 2014

Apples to Apples

I helgen kom några kompisar över och vi grillade och spelade Apples to Apples. Jag har aldrig spelat det förut men det var jättekul. Man skrattar helt hysteriskt emellanåt. Jag är en sådan som älskar bordsspel, blir väldigt tävlingsinriktad och tar spelet på blodigaste allvar. Har ni något roligt bordsspel som ni kan rekommendera?

Emily älskar sina korvar som ni kan se :)

9 kommentarer:

  1. Har aldrig spelat det spelet, men nu blev jag sugen! JAg älskar också såna spel :) Mitt favorit är Sorry och Trivial Pursuit! Kul att umgås med vänner så där!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sorry har jag aldrig hört talas om. Får kolla upp det :). Jag älskar Trivial Pursuit men på SVENSKA. Jag blir utklassad här när vi spelar den amerikanska versionen :(

      Radera
  2. Åh har hört mycket om det men aldrig spelat :) Vad roligt!
    ... spelar inte så mycket spel nu för tiden, men på playstation kör vi TP, och BUZZ ;) ,,, singstar.

    Spelade en del kortspel förr, Chicago, Europa - det var riktigt kul och jag vet vad du menar med att ta det på blodigt allvar hahaha;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh Singstar. Är det ett karaoke spel då man sjunger? De är bara så roliga!

      Ja eller hur. Man måste gå in för det till 100% :)

      Radera
  3. Åh jag älskar att spela spel! :) Jag tycker att Settlers ( Catan ), Caracassone och Dominion är väldigt bra, dessutom finns det en massa expansion till dom.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh vilka bra tips. Jag har inte hört om något av de. Spännande :)

      Radera
  4. Jättekul med brädspel! Kanske för att det inte blir av så ofta... :) Mina favoriter är ofta allmänbildande frågespel, typ TP - kan tänka mig att det inte är så lätt i något annat lands format! :) Annars är Retro ett jädrans roligt spel. En nostalgitripp som heter duga - men där krävs det nog också att man ska komma från någorlunda samma håll i världen... Tabu (Taboo) är ett annat hysteriskt roligt spel - går ut på att förklara/beskriva ord utan att använda vissa ord... På tid så klart...! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åhh tack för tipsen. Jag fullkomligt ÄLSKAR Tabu. Vi har det och det är ett av mina favoritspel. Jag skrattar så att jag gråter ibland :). Du, nästa gång vi ses borde vi ta och spela det!!

      Radera